Prohlášení bývalých švagrových Věry Čáslavské

07.09.2016 7:55

Prohlášení Miloslavy Ševčíkové a Marie Jakubikové

Prohlášení bývalých švagrových Věry Čáslavské
Foto: Wikipedia/CC
Popisek: Věra Čáslavská, sestava na bradlech, Mistrovství Evropy 1967

Vážení,

uvědomujeme si, že tvoření legendy a idolu morálky pro český národ v osobě paní Věry Čáslavské zabírá jednotlivým redakcím tolik času, že na nápravu křivdy, kterou způsobila rodině a zvláště dětem jejího bývalého manžela a všem přátelům zveřejňováním lží a pomocí výmyslů o něm, jim už moc času nezbývá.

Z našeho bratra – důstojníka, mimo jiné sloužícího v misi OSN v Iráku, zasloužilého mistra sportu a držitele stříbrné medaile v běhu na 1500m z olympijských her v Tokiu, bývalého světového rekordmana, úspěšného trenéra – tak i díky jednostrannému informování medií zůstane Čáslavskou nepravdivě obviněn jako „tyran, mlátící svoje děti, opilec, atd.“

My, kteří jsme v blízkosti Věry Čáslavské žily více než 20 let víme dobře, že ty lži a vykonstruované epizodky měly jenom zakrýt její neschopnost vychovávat děti k čestnosti a pracovitosti tak, jak to po nich vyžadoval jejich táta.

Nemíníme polemizovat s uměle vytvořenou mýtickou „omnipotencí“ paní Věry Čáslavské, bojovat na všech frontách, kde se dělo něco nečestného, nebo nespravedlivého.

Mrzí nás jenom, že při té své médii vykonstruované příkladné čestnosti a pravdomluvnosti resp. neumění lhát, jak ji vykreslují, se v ní ani před odchodem z tohoto světa neprobudilo svědomí, aby se rodině Pepíka alespoň omluvila.

Paradoxem je skutečnost, že syn Martin, který tuto strašnou rodinnou tragédii způsobil, našel v sobě odvahu – veřejně se k zabití táty doznal a vyslovil nad svým činem lítost.

Jeho matka nositelka „ všech nejlepších lidských vlastností“ a ceny fair play tohoto SCHOPNÁ NEBYLA.

 

Miloslava Ševčíková

Marie Jakubiková

sestry Pepíka Odložila

 

Praha, 6.9.2016


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…