Svatopluk Otava: Germanizovaní Američané se těší na pomstu za porážku wehrmachtu

21.05.2016 13:30

Dlužno dodat, že nejen Američané, kteří se loupeží německých technologií nechali souběžně nakazit i nacistickou ideologií o lebensraumu, se těší na tažení, které nikdy nebude. Na sebevraždu se těší fašisté z Ukrajiny, esesáčtí pohrobci z Lotyšska, Litvy a Estonska, němečtí kolaboranti z Rumunska a také historicky schizofrenní Poláci.

Svatopluk Otava: Germanizovaní Američané se těší na pomstu za porážku wehrmachtu
Foto: 123RF.com
Popisek: Americký Kongres

SNY O TAŽENÍ, KTERÉ NIKDY NEBUDE

I jeden z mála střízlivých amerických mozků, profesor Stephen Cohen, si povšiml, že obkličování Ruska a neslábnoucí tlak na jeho západní hranici je v podstatě neoficiálním vyhlášením války. A táže se bez očekávání odpovědi, zda se američtí politikové definitivně zbláznili. Z geostrategického hlediska se zdá jisté, že se zbláznili buď oni nebo jejich banksterští vodiči.

Rusové nikdy tažení  západních hord a jejich východoevropských (zase už) satelitů nedovolí. Sil, odhodlání a technologií na vymazání drancovníků mají dostatek a v jejich čele nestojí ideologicky zaslepený Stalin ani opilý Jelcin. Žádné tažení se tedy konat nebude, pouze může dojít ke zničení prakticky všech evropských zemí. A Turecka pochopitelně. Prezident Putin má dobrou paměť.

BOŘIT Z ÚČELEM A „OBNOVOVÁNÍ“. MÁ TO LOGIKU?

Evropané s machometány v zádech nemajkí šanci obstát v konvenčním boji s Ruskou armádou. Lze rovněž pochybovat o tom, že by k významnějšímu měření sil mohlo dojít. Rusové těžko dovolí nějaké planýrování svých evropských území, jež by mezinárodní bankéřstvo tak rádo následně rekultivovalo tak, jak již předvádí na Ukrajině. Ba ani kouřící trosky Západní Evropy nebude mít kdo obnovovat dle nových marshallových plánů. Kdo by to dělal?

Možná, že zazobané rodinky „majitelů“ světových peněz jaksi přežijí ve svých po desetiletí kutaných zemljamkách se špičkovými technologiemi, ale co dál? Kromě manipulací s miliardami na burzách nic neumějí a žádné burzy nebudou. A až dojdou konzervy…? Spíše to vypadá, že se budou hladově potulovat v nehostinné pustině kdysi známější pod zkratkou USA.

POHLEDNICE NAŠICH MĚST SI ULOŽME POD POLŠTÁŘ. MOŽNÁ JE JEDNOU NĚKDO NAJDE

Poněvadž po likvidaci takových amerických kaliningradů v podobě Jižní Koreje a Japonska (k čemuž postačí jaderné letectvo a část ponorkového loďstva, přijde na řadu úder strategických raketových sil Ruska a velké Jablko zůstane jen na fotkách. Proto také větší část jaderných sil Ruska je dislokována na Dálném Východě. Tento fakt zůstal plánovačům válek utajen?

Otázka pana profesora Cohena  je vlastně zodpovězena. Skutečně se američtí politikové zcvokli. Nejen, že nezískají „nový životní prostor“, ale přijdou i o ten svůj, zrovna tak, jako my, budeme-li se nadále zdržovat v jednom pomateném loupežnickém šiku. S našimi křivopřísežníky typu generála Pavla v čele, s našimi ukrajinskými kammeraden jako je poslanec Andrij Senčenko, který už plánuje vysídlování Krymanů. (Kam asi? No, na „dobytá“ východní území, přece…)

MOHOU NÁM BLÁZNI VLÁDNOUT? JISTĚ – JE TO PŘECE JEJICH „LIDSKÉ PRÁVO“…

Je přece úplně jedno, jestliže se ve cvokhausu ujmou vlády cvoci, jak tomu cvokhausu budeme říkat. EU, NATO, Evropské hodnoty nebo Islámský stát či Perníková chaloupka. Hlavně pryč z něj..!!!Ale kam, proboha, kam…??? Tak třeba někteří Britové by dle průzkumů veřejného mínění rádi emigrovali do Ruska. A někteří Češi to už prý dokonce dělají…

Také je zde teoretická možnost, že bychom si zvolili takovou národní reprezentaci, která by z nás z toho šíleného bludiště vyvedla legální formou. Ale dle reakcí, jak na svobodné volby pohlížejí „hodnoty“ třeba v případech Polska a Maďarska či Slovenska se nezdá, že by odchod nových kolonií z evropského islamizovaného koncentráku proběhl bezbolestně.

Nebude nakonec jednodušší vyházet bastardy, co nás plánují zatáhnout do svých vlastních sebevražd, z oken? Už se to párkrát historicky osvědčilo, ne?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.