Vaše Věc: RYANAIR přepravil již 100 milionů cestujících

14.09.2016 13:59

Irská letecká společnost Ryanair prohlubuje rozdíl v osobní dopravě s konkurencí. Irská letecká low – cost společnost létá v současné době do více než 200 destinací ve 33 zemích a převezla v roce 2015 jiz 101,4 milionů mezinárodních cestujících. Ve srovnání s 90,6 miliony v roce 2014. Alespoň tedy podle poslední zprávy „World Airline Transport Statistics“.

Vaše Věc: RYANAIR přepravil již 100 milionů cestujících
Foto: Radim Panenka
Popisek: Letadlo (ilustrační foto)

Ryanair takto potvrzuje své první místo světového premianta leteckých společností s tím, že má o cca 40 milionů více cestujících než Easy Jet, které jsou na druhém místě. S 51 miliony zákazníků se řadí Emirates Airlines na třetí místo. Dále následují Lufthansa, Air France a KLM. „Ryanair zůstává nejoblíbenější leteckou společností na světě“, poblahopřál si Robin Kiely, mluvčí této společnosti.

Progrese Ryanair se váže na nově rozvinutou strategii s programem „Always Getting better“. Ta sleduje za cíl přinést cestujícím více služeb, více pohodlí, nižší poplatky za nadváhu zavazadel. A pro obchodní cestující, manažery, ředitele atd. nabídku flexibilních letenek.

Ryanair má velké ambice a chce v roce 2016 dosáhnout 117 milionů cestujících, což by bylo hezké skóre, ale nedostačující, aby se vyrovnalo americkým Southwest Airlines a Delta Airlines (domácí a mezinárodní lety), což by si společnost přála.

(převzato z Le Figaro, ZP)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…