ePortál: Německá důchodkyně promluvila o pekle s uprchlíky

16.07.2017 7:34

Internetem koluje výpověď německé důchodkyně žijící v přístavním městě Hamburk. Na kameru líčí své nepříjemné zkušenosti s uprchlíky a vyslovuje přesvědčení, že drtivá většina z nich se nebude schopna úspěšně integrovat.

ePortál:  Německá důchodkyně promluvila o pekle s uprchlíky
Foto: Peter Števkov
Popisek: Pochod imigrantů

Uprchlík obtěžoval starší ženu

"Ne, uprchlíci tu již nejsou vítáni. To si vymysleli politici tam nahoře. Jezdí si ve svých Mercedesech po Německu a my staré ženy jsme obtěžovány,“ stěžovala si na kameru důchodkyně, žijící v Hamburku, a poté šokované reportérce vyprávěla několik nepříjemných zkušeností s uprchlíky. „Seděla jsem takhle v metru na Lübeckstraße a najednou si ke mně přisedl uprchlík. Díval se na mě a nejdřív blábolil něco v té své hatmatilce. Pak se mě už německy zeptal, co mám v tom svém plastovém sáčku. Odvětila jsem mu, že to není jeho starost. Ale to jsem neměla říkat,“ říká postarší žena.

Uprchlík začal nebohé důchodkyni dle jejího vyprávění tvrdit, že je hrozně sexy, a vést další oplzlé řeči. „Nevěřícně jsem se na něj dívala a zmohla se jen na to řící mu, cože? Mezitím se vagón začal plnit dalšími lidmi. Naproti mně si sedl mladý Němec a ptal se mě, jestli mě ten uprchlík neobtěžuje. Najednou ten uprchlík vstal a začal mi nadávat fuck you, fuck you. Bylo to neuvěřitelné. Já se chci ve svých 75 letech dopravit metrem z bodu A do bodu B a zažiji něco takového. Jindy zase proti mně seděl černoch a na obrazovce laptopu měl ztopořený penis. Poté se mě začal ptát, jak se mi to líbí. Hned jsem vyskočila ze sedadla a běžela pryč.“

Obyvatelka Hamburku dále hovořila na kameru o tom, že pět minut od jejího domova stojí azylový dům, ve kterém bydlí téměř 500 uprchlíků. „V blízkém okolí je hlášeno jedno vloupání a krádež za druhým. Policista krčí bezmocně rameny a říká, že s tím nemůže nic dělat. To se potom nikdo nemůže divit, že starší lidé volí stranu Alternative für Deutschland. Já jsem zažila druhou světovou válku a rozhodně bych si něco takového nepřála opakovat. Nynější situce se nám však vymyká z rukou. Uprchlíci si dovolují i na starší ženy. Nemyslíte si, že už je to prostě moc?“ zlobí se šokovaná důchodkyně a pokračuje v líčení dalších nepříjemných zážitků.

Krádeže jsou na denním pořádku

„Když chci nakoupit, tak jezdím do centra, protože to mám metrem jen deset minut. Mé nejlepší přítelkyni tady v rozmezí několika týdnů ukradli muži tmavší pleti už dvakrát peněženku. Jednou se tak stalo v Penny marketu a podruhé v Lidlu. Kam tohle může vést?“ zoufá si důchodkyně a podivuje se, proč všichni hovoří v souvislosti s hříchy uprchlíků jen o Kolíně nad Rýnem. „Na Silvestra jsem šla pěšky kolem katedrály sv. Michala a viděla jsem tam něco mezi 100 až 150 uprchlíky, kteří stáli pohromadě a chystali se, že půjdou do St. Pauli. Šli potom společně do metra a jejich chování bylo nepřípustné. Každý normální člověk ví, že islám je s křesťanstvím nekompatibilní,“ konstatuje německá důchodkyně.

V tu chvíli se před kamerou objevuje parta muslimských výrostků a jeden z nich se snaží do probíhajícího rozhovoru zasahovat. Tvrdí, že muslimové nejsou stejní, a odmítá, že by byli v nějaké muslimské zemi stínáni křesťané. Navíc důchodkyni s drzým smíchem poučuje, že uráží muslimské věřící. „Já jsem pouze zmínila, že je islám s křesťanským náboženstvím nekompatibilní,“ brání se důchodkyně a konstatuje dále, že po tolika špatných zkušenostech s uprchlíky již nevěří, že by se mohli integrovat do německé společnosti. „Nikdy to neskončí. Na cestě jich je dalších deset milionů. Proč nejdou do bezpečných států, které sousedí s jejich zemí původu? Kam tohle povede?“ nevěřícně kroutí v závěru rozhovoru zdrcená důchodkyně hlavou.

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.