Fiala (ODS): Odcházím z ODS. Nelíbí se mi zvyšování daní

31.10.2012 12:22

Prohlášení Radima Fialy pro ParlametníListy.cz k ukončení členství v ODS.

Fiala (ODS): Odcházím z ODS. Nelíbí se mi zvyšování daní
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec Radim Fiala

Dne 30.10.2012 jsem oznámil předsedovi vlády ČR  Petru Nečasovi, 31.10.2012 předsedovi Regionálního sdružení ODS v Olomouckém kraji Robertu Knoblochovi a Místnímu sdružení ODS v Prostějově, že odstupuji ze všech stranických funkcí tj. člen Výkonné rady ODS, člen Regionální rady ODS Olomouckého kraje a zároveň ukončuji členství v Občanské demokratické straně.

Důvodem jsou názorové rozdíly, které se v poslední době prohloubily především v zásadní otázce zvyšování daní. Na mé rozhodnutí mělo vliv i to,že ODS na různých úrovních není schopna vyvodit hlubší závěry z výsledků posledních krajských voleb.

Jsem připraven podporovat kroky této koaliční vlády , pokud budou vycházet z programového prohlášení vlády a nebudou-li v rozporu se středopravým politickým konceptem vládnutí.

S pozdravem

Ing. Radim Fiala
poslanec

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

16:21 Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům zrušení povinné základní vojenské služby