Jiří Nouza (TOP 09): Prostě nic nezařídí, prostě nic neřídí a prostě neplní sliby…

03.09.2015 15:29

KOMENTÁŘ PRO PARLAMENTNÍ LISTY Několik slov k trvající klinické smrti pražské vládní koalice. Jak všichni vidí, jedná se o slepenec, který nikdy nefungoval, nefunguje a fungovat nebude. Při komentování a hodnocení sporů, probíhajících uvnitř koalice, se bohužel zapomíná na věc nejdůležitější. Současná Rada naše město „prostě“ neřídí a nikdy neřídila, nicméně do posledního červnového jednání zastupitelstva alespoň dělala, že něco dělá.

Jiří Nouza (TOP 09): Prostě nic nezařídí, prostě nic neřídí a prostě neplní sliby…
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Jiří Nouza

Nebudu komentovat odebrání poslední skutečné kompetence náměstka primátorky Matěje Stropnického a její převedení do působnosti paní primátorky. Vysvětlení pana náměstka Dolínka, že vlastně jde o jakousi technikálii, považuji za absurdní. Současně předpokládám, že náznaky toho, že se pan náměstek Stropnický měl či mohl pokusit jednat v rozporu se zákonem, budou vysvětleny.

Poté, co jsem si pročetl návrh programu jednání zastupitelstva pro příští týden, nelze než konstatovat, že Rada rezignovala i na vytváření zdání nějaké aktivity. A nejen to, tato Rada už nedodržuje ani sliby, které byly veřejně řečeny právě na jednání zastupitelstva v červnu tohoto roku.

Slib paní primátorky byl, že vyhlášku o „hazardu“ předloží v září. Skutečnost – nic v programu jednání není. Co na to říká Trojkoalice? Nic. Asi teď řeší „plivnutí do tváře trojkoalice“.

Nekonečný příběh Opencard – tento týden jsme se dověděli, že vedení Prahy jedná s O2. Pokud někdo očekává, že bude podána nějaká informace zastupitelstvu, mýlí se – nic.

Už někdo ze současné Rady slyšel něco o tom, že Praha bude v roce 2016 Evropským hlavním městem sportu? Někdo by možná čekal, že se na zastupitelstvu dozvíme o přípravách na tuto důležitou akci. Skutečnost – nic.

Jednoduše – prostě nic nezařídí, prostě nic neřídí a prostě neplní sliby…

reklama

autor: tan

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD si zvolilo své vedení a je připravené uspět ve všech volbách

10:04 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD si zvolilo své vedení a je připravené uspět ve všech volbách

V sobotu 13. dubna 2024 proběhla v Praze již XI. celostátní konference hnutí SPD, na které si její d…