Lidinský (Úsvit): Chovancův tendr 00007064 vejde do dějin: ČR se navždy stává nebezpečnou zemí

10.08.2016 14:19

PSÁNO PRO PL Plná huba keců, ale skutek utek. Dala by se tak charakterizovat imigrační politika Sobotkovy vlády? Nedala, protože k tomu všemu je možno přičíst ještě „bezpečnostně podvratnou činnost“ - nenápadné přijímání šesti tisíc imigrant

Lidinský (Úsvit): Chovancův tendr 00007064 vejde do dějin: ČR se navždy stává nebezpečnou zemí
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Shrňme si současnou bezpečnostní situaci v Evropě, která se zhoršuje v podstatě každým dnem. Ve Francii jsou smeteni desítky lidí náklaďákem a chladnokrevně podříznut kněz. Dokonce i církev, která dosud ve jménu Ježíše nastavovala druhou tvář, bije na poplach.  V Německu, jen dvě a půl hodiny od našich hranic, poseká Afghánec sekerou ve vlaku čtyři lidi. V Belgii napadne šílenec mačetou dvě policistky. Tempo i rozsah útoků se stupňují v podstatě exponenciálně. Itálie, Řecko a Německo jsou uprchlíky přeplněné, a aby morových ran nebylo málo, tak Turecko ústy Erdogana navíc vydírá Evropu, že k nám vpustí další statisíce uprchlíků. Ani tyto v podstatě každodenní incidenty však představitelům EU, potažmo vládě ČR, nebrání v utahování šroubů, protivení se vůli svých voličů a totální aroganci ve jménu vytvoření evropského superstrátu za každou cenu.
 
Brusel připravuje likvidační zákon o legálním držení civilních zbraní v celé EU, který už schválila Evropská komise a Rada ministrů vnitra a v podstatě chybí už jen hlasování Evropského parlamentu, které přijde na řadu v září.  
 
Jsem naprosto šokován, že do této kvapem se zhoršující bezpečnostní situace, navíc doplněné o odzbrojení obyvatelstva, vyjde ve věstníku veřejných zakázek vypsaný tendr s číslem 00007064 na více jak půl miliardy korun od ministerstva vnitra ČR: „Cílem této veřejné zakázky je najít generálního poskytovatele integračních služeb pro osoby s udělenou mezinárodní ochranou pro období let 2017 - 2019. Integrační služby jsou služby zaměřené na pomoc oprávněným osobám při jejich začlenění do společnosti, a to zejména v oblasti bydlení, vzdělávání a odstranění jazykové bariéry a pomoc při vstupu na trh práce“.
 
Vítěz - GPIS (Charita.cz již hledá subdodavatele – viz.formulář) z půl miliardy (14,5 milionů korun měsíčně) část přerozdělí výhradně obcím, nestátním neziskovým organizacím, církvím a zaměstnavatelům peníze, pokud v období 2017 – 2019 budou integrovat přerozdělené migranty. Tradičně vtipné je, z podmínek vyplývá, že pokud Chovanec s GPIS neuzavře již v prosinci na dobu celých třech let, nepřijmeme – li 3000 migrantů do 26.září 2017, zaplatí integraci ČR ze svého.
 
Každý, kdo se jen trochu zajímá o politiku, vidí jasný rozpor mezi slovy a činy vládní koalice. Líbivá předvolební protiimigrační hesla jsou torpedována reálnou politikou ČSSD, ANO a KDU-ČSL. Tento tendr, který navždy změní bezpečnost v ČR, budiž toho dokladem. 
 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…