Okamura (Úsvit): Tak Bakala na mě začal špinavě útočit, teď se bude divit

27.09.2013 16:37

Útok miliardáře Bakaly proti našemu hnutí Úsvit začíná. Místo aby se postaral o své horníky v dolech OKD, které zprivatizoval za pomoci minulé vlády ČSSD za zlomkovou cenu a na kterých následně vydělal miliardy, tak dal pokyn svým zaměstnancům, aby mě v Hospodářských novinách a časopisu Respekt, které pan Bakala vlastní, začali špinit.

Okamura (Úsvit): Tak Bakala na mě začal špinavě útočit, teď se bude divit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura a Radim Fiala z hnutí Úsvit přímé demokracie

Holt, moje veřejná kritika metod pana Bakaly a ČSSD se nevyplácí. Není divu, jak víme, tak pan Bakala je velmi zadobře také s panem Kalouskem z TOP09, jehož chování také dlouhodobě kritizuji.


Když se mě redaktorka Respektu Silvie Lauder a redaktor Hospodářských novin Jakub Fajnor přišli tento týden ptát, tak jsem tušil, že jsou to prodejní pisálci poslaní panem Bakalou, a tak jsem je pouze požádal, aby o mně nelhali a nepřekrucovali, jinak se budu bránit na svém facebooku, jinou obranu proti jejich lžím bohužel nemám, české soudy nefungují. A novináři tím pádem ví, že lhát a překrucovat pravdu je pro ně beztrestné. Přesto mojí prosbu překroutili a lživě mě pomluvili. Dožadování pravdy a objektivity je v této zemi řízené tuneláři a podvodníky nemožné.
Podívejte se, co z mého vyjádření udělali. Sdělte jim zcela svobodně svůj názor na jejich živitele pana Bakalu a na ně samotné a napište jim přímo na jejich maily lauder@respekt.cz a jakub.fajnor@economia.cz a do kopie můžete dát i jejich šéfredaktory, kteří tyto štvavé kampaně pana Bakaly řídí lucie.tvaruzkova@economia.cz a tabery@respekt.cz

Telefon do redakce Respektu je 233 074 520 a do redakce Hospodářských novin 233 071 111

Celý článek těchto zaměstnanců pana Bakaly, redaktorky Respektu Silvie Lauder a redaktora Hospodářských novin Jakuba Fajnora, těchto prodejných redaktorů, si můžete přečíst zde, je skutečně neuvěřitelné, co vytvořili z mého vyjádření:

ZDE

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…