Teď nás v EU čeká žalář národů, možná horší, než byl nacistický protektorát. A mezitím si u nás USA utajeně připravují vojenské základny. Promlouvá analytik Koller

28.06.2016 8:28

ROZHOVOR Vojenský analytik Martin Koller pro ParlamentníListy.cz hodnotí události kolem britského vystoupení z Evropské unie. Brexit podle něj není o ničem jiném, než že jedna z členských zemí EU vzala svou budoucnost do svých rukou a postavila se "evropskému žaláři národů"

Teď nás v EU čeká žalář národů, možná horší, než byl nacistický protektorát. A mezitím si u nás USA utajeně připravují vojenské základny. Promlouvá analytik Koller
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Anketa

Velká Británie odchází z Evropské unie. Co se teď stane s EU?

hlasovalo: 19710 lidí

Jaký je váš názor na Brexit, doporučoval byste vystoupit z EU také naší republice?

Britové, myslím tím samozřejmě etnické Brity, vzali odvážně svůj osud a svoji budoucnost do svých rukou. Udělali podle mého názoru krok ke svobodě a spravedlnosti ze žaláře evropských národů. Kdysi bylo jako žalář národů označováno Rakousko-Uhersko, jehož politika byla postavena na byrokratickém teroru a národnostním útlaku, především proti Čechům a Slovákům. Staletý statečný boj, který vyvrcholil protirakouským, protigermanizačním a protikatolickým vystoupením našich legionářů i domácích odbojářů nám přinesl v roce 1918 svobodu.

Proto zcela jasně chápu, že Britové, národ Magny charty, se rozhodli odejít z podivného soustátí vedeného diktátorským způsobem nevolenými komisaři s cílem zničení evropských států a národů. Tito komisaři svojí arogancí, ideologickou stupiditou, profesní neschopností a agresivitou nejvíce připomínají bolševické komisaře za občanské války v Rusku. Navíc ještě prosazují americké zájmy. Británie může navíc bez evropského byrokratického a islamizačního teroru a protinárodních direktiv z Bruselu lépe potlačovat islamizaci a islámský terorismus na svém území.

Důvodem Brexitu je mimo jiné fakt, že ekonomické výsledky EU jsou dlouhodobě ubohé a díky neologizaci hospodářství se žalář národů potácí v chronické krizi. Několik procent dočasného vzestupu vytrubovaných v médiích nic nemění na faktu, že výsledek se týká jen velmi omezeného počtu občanů, zatímco většina ostatních stále chudne. Důvodem je soustavné ničení průmyslu a zemědělství v zemích EU systémem nesmyslných nařízení a nespravedlivými dotacemi. Vydělávají na tom ti, kteří profitují na dovozu potravin, například cukru z Latinské Ameriky.

Zde můžeme připomenout naše zničené cukrovary, prázdné kravíny a vepříny a dovoz geneticky modifikované sóji na výkrm našeho dobytka, místo využívání našich zatravněných, případně zařezovaných polí. Platí to především pro naši republiku, kde nejhorší možné přístupové podmínky dojednal kdysi blízký spolupracovník pana Bakaly, dnes neméně blízký spolupracovník majitele firmy ANO.

Podle mého názoru jsou pouze dvě možnosti dalšího pozitivního vývoje. V prvním případě minimálně část států z EU odejde a začne spolupracovat na základě dvou a vícestranných smluv a bez nesmyslné měny euro. Z EU by nakonec pravděpodobně zůstaly pouze Německo a Francie. Ale mezi nimi je zásadní rozdíl v přístupu k americké koloniální smlouvě TTIP, neboť Francouzi správně postřehli její nebezpečnost. Německo bez okolních servisních států, moderních kolonií, které je zásobují od mléka a elektřiny po levné pracovní síly v montovnách, se rovněž propadne do recese vylepšené sponzorováním islamizace.

Druhou možností je ignorovat, případně odmítnout všemožná nařízení eurokomisařů, počínaje kvótami a konče odzbrojováním bezúhonných občanů. Následně změna celé struktury EU, počínaje odstraněním eurokomisařů a vytvořením federace či konfederace rovnoprávných spolupracujících států. V takovém případě by musely být realizovány zásadní kroky – zrušení Lisabonské smlouvy a dublinských dohod, programu EuroMed a ukončení jednání o volném pohybu osob s Tureckem. Každý stát by si rozhodoval zcela nezávisle v otázce migrace, udělování a odebírání asylu a občanství cizincům. V praxi si ovšem nedovedu představit, že eurokomisaři a další bojovníci za americké zájmy a proti národům Evropy by dobrovolně vyklidili pole.

Proto mohu doporučit pouze odchod z EU na základě referenda, které zruší současný zákon zakazující referendum o vystoupení z EU, a následně referendem o vystoupení jako v případě Británie. Pokud nebudou občané myslet na vlastní zájmy a nechají se zastrašit mediální propagandou, čeká je nesvoboda a nespravedlnost se strachem říci i svůj vlastní názor, chudoba díky rozbujelé korupci a podpoře stále širšího ekonomického parazitování neziskovkářů a nevítaných cizinců, otroctví a násilný islámský multikulturalismus v Unii strachu a žaláři národů horším než bývalé Rakousko, možná i protektorát. Britům lze k jejich statečnému a svobodomyslnému kroku jen poblahopřát. Nezapomínejte na to při volbách.

Jaký bude podle vojenského analytika vojenský a bezpečnostní dopad Brexitu na EU a NATO?

Následky Brexitu budou z vojenského hlediska zanedbatelné. Británie prakticky nefiguruje v papírových evropských silách. Je propojena především s USA, které mají na jejím území kolem 120 základem a vojenských či bezpečnostních pracovišť. Pro USA slouží Británie především jako letecká a námořní základna k expedici do Evropy. Británie je navíc orientována na operace námořního a expedičního charakteru. Vzhledem k tomu, že kontinentální EU ohrožují především islámští teroristé a agrese ze strany Turecka, případně na islamizaci navázaný organizovaný zločin, je hodnota britských ozbrojených sil, pravděpodobně nejlepších v západní Evropě z uvedených hledisek minimální. Británie navíc zůstává jako jeden z pilířů v NATO, přičemž státy EU jsou až na výjimky členy NATO.

Islámský stát je v defenzívě a nelze vyloučit ani jeho porážku v Iráku a Sýrii. Jak vidíte další vývoj v tamní oblasti?

Vedení Islámského státu s porážkou počítá. Je součástí jeho ideologie vývoje islámu založené na obětování mučedníků, zmrtvýchvstání věřících a poslední bitvě se silami zla, konkrétně křesťany v Izraeli. V praxi to ovšem bude podobné jako v Palestině. Pobláznění, případně zdrogovaní bojovníci a děti jsou posíláni na smrt, zatímco vůdcové si žijí v blahobytu poskytovaném humanistickými dotacemi z EU a obchodem s drogami. Po porážce Islámského státu se většina ideologických vůdců přesune s podporou Saúdské Arábie a Turecka do dalších zemí, pravděpodobně afrických, a budou tam pokračovat v boji. Další se přesunou jako běženci či uprchlíci do Evropy a budou pracovat ve spolupráci s místními neziskovkáři a za evropské sociální dávky jako ideologové a instruktoři ukrytí v uzavřené muslimské komunitě na násilném multikulturním obohacení Evropanů, především Evropanek.

Ruští odborníci předpokládají, že ekonomické sankce EU vůči Rusku budou v platnosti minimálně do roku 2017. Jaký bude jejich dopad na EU a Rusko?

Celé sankce jsou dokladem neschopnosti vedení EU a prosazování amerických zájmů. Zatímco Evropa se ničí sankcemi a svaz německých průmyslníků uvažuje o podání trestního oznámení na Angelu Merkelovou, zboží z USA a dokonce i Turecka se valí do Ruska. Stále více států a firem sankce porušuje. Důvodem sankcí je ruské převzetí kontroly nad Krymem na základě referenda tamních občanů, včetně více než 80% příslušníků tehdy ukrajinské armády a policie. Referendum nedokázali zpochybnit ani zahraniční pozorovatelé, takže je v souladu s právem národů na sebeurčení. USA jsou ochotny jít do války i pro několik svých občanů, když se jim to hodí. Stačí vzpomenout invazi na Grenadu, samozřejmě pod smyšlenou záminkou ohrožení skupiny amerických studentů. Když Rusko podle stejného principu hájí miliony Rusů na Krymu před ukrajinským terorem, je to pro EU zločin. Zde bych jen připomněl, že na Krymu byly před Krymexitem umístěny ruské vojenské základny, takže se tam nemusela konat žádná ruská invaze, zvláště když odchod z Ukrajiny oligarchů podpořili i ukrajinští vojáci a policisté.

Dalším oficiálním důvodem je údajné nedodržování dohod z Minska o Ukrajině ze strany Ruska. Už fakt, že ukrajinské vedení odmítá vytvořit demilitarizovanou zónu s mezinárodní kontrolou kolem separatistických území je dokladem toho, komu záleží na vyvoláváním přestřelek a nepokojů. Rusko naopak odmítlo problémové území převzít. Je jasné, že po jeho případném navrácení Ukrajině odtud emigruje do Ruska velké množství obyvatel, aby se vyhnuli etnické čistce ze strany ukrajinských fašistů. Zajímalo by mne, kolik uprchlíků před ukrajinským terorem přijme jako běžence EU? A v takové situaci je Rusko označováno za agresora.

Rusko má samozřejmě ze sankcí problémy, především z hlediska dočasného užšího spektra výběru potravin. Vzhledem k tomu, že již před řadou let dosáhlo soběstačnosti a dokonce i exportního potenciálu z hlediska výroby obilí, lze předpokládat, že i potravinový problém se vyřeší v průběhu několika let. Stejné je to s dovozem spotřebního zboží, kde evropskou produkci nahradí vlastní, čínská, americká a další. Kam bude EU, především Německo vyvážet svoje produkty místo do Ruska je otázkou. Na sankcích každopádně vydělají USA a Čína.

V minulém článku jste informoval o zbraních, které americký konvoj složil v kasárnách naší armády. Nikdo z reprezentantů vlády na to nereagoval. Proč podle vás mlčí?

Jak jsem dodatečně zjistil, americké náklaďáky složily zbraně a munici nejen ve Vyškově, ale rovněž v Přáslavicích. O důvodech této operace kryté průjezdem konvoje obrněných transportérů s cirkusovou reklamou se lze jen dohadovat. Může se jednat o počátek budování americké základny na našem území stejně jako o zbraně určené pro teroristy, případně k nějakému fingovanému puči, který umožní bratrskou pomoc US Army a její „dočasný“ pobyt ve stylu sovětské pomoci v roce 1968. Už fakt, že nezareagoval nikdo z Ministerstva obrany stejně jako z urychleně formované protinárodní koalice pod vedením firmy ANO, můžeme považovat informaci za potvrzenou. Stejně jako v ČT se pravda buď zamlčuje, potlačuje nebo účelově zkresluje. Panstvo placené za naši bezpečnost, pod vedením herce, statečně či arogantně mlčí. Vzhledem k tomu, že každý máme nějakého poslance a senátora, měli bychom se jich ptát a požadovat pravdivé informace o amerických zbraních na Moravě.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…