Mladá Boleslav: Přípravy pivních slavností September Fest jsou v plném proudu

20.07.2012 7:19

V plném proudu jsou přípravy druhého ročníku pivních slavností pod názvem September Fest, které se budou konat v pátek 7. září na Krásné louce v Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav: Přípravy pivních slavností September Fest jsou v plném proudu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Město ve spolupráci s městskými společnostmi a Pivovarem Klášter se rozhodlo akci uspořádat vzhledem k loňské úspěšné premiéře, která se konala v parku Výstaviště. Letos bude ovšem v době konání park v rekonstrukci, proto se akce přesouvá na louku u Jizery. Informoval o tom náměstek primátora Daniel Marek s tím, že opět bude vstup na slavnosti pro všechny návštěvníky zdarma.

„Akce začne v 15 hodin a program je připraven až do 22. hodiny. Návštěvníci se mohou těšit na hudbu, dobré jídlo, na ochutnání bude asi 16 či 17 druhů piv. Bude zde řada doprovodných akcí i program pro děti," dodává náměstek primátora Daniel Marek. I když se celá akce teprve připravuje, program je již prakticky jistý.

Na slavnostech by měla vystoupit taneční skupina Premiér, mažoretky Pomněnky, taneční skupina Shareefa, populární jazzová kapela Stemboat Stompers, soubor Berušky a kapely Jazz Paluba a Michal David Revival. Na organizaci a zajištění bezproblémového průběhu celé akce se bude podílet Kultura města Mladá Boleslav, společnost Compag, městská policie a další instituce. Loňský první ročník této akcei navštívilo několik tisíc lidí i díky slunečnému počasí.
V příloze je předběžná upoutávka na letošní druhý ročník, průběžně budeme podrobnosti k programu a další údaje během léta upřesňovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…