První havířovské miminko letošního roku je chlapec Radek

05.01.2014 16:47

První miminko Havířova roku 2014 si dalo načas. Radek Topinka spatřil světlo světa až 2. ledna dvě minuty po osmé hodině ráno. Narodil se v havířovské porodnici pětadvacetileté mamince Veronice, po porodu vážil 4,85 kilogramu a měřil 54 centimetry. Kluk jako buk dělá radost i svému devětadvacetiletému otci.

První havířovské miminko letošního roku je chlapec Radek
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Šťastné rodiče i novorozeného chlapečka přišel hned druhý den po porodu pozdravit primátor Havířova Zdeněk Osmanczyk a předal rodičům pro malého Radka tradiční zlatý přívěšek kozoroha, soupravičku, knížku Naše děťátko a osušku pro miminko. Maminka obdržela kytičku. "Jsem velmi rád, že po letech je prvním občánkem města znovu chlapeček. Přeji vám, aby byl zdravý a v pohodě, abyste z jeho výchovy měli jen radost," řekl primátor Osmanczyk. Dárek s kyticí předal novopečené mamince také ředitel havířovské nemocnice Petr Kovařík.

V roce 2013 se v porodnici havířovské nemocnice narodilo 648 děti, 423 je občánků Havířova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…