Janeček (O.K. strana): Sektorová daň je cílený útok na české živnostníky a podnikatele

06.12.2013 19:13

Reakce na sektorovou daň pro bankovní domy.

Janeček (O.K. strana): Sektorová daň je cílený útok na české živnostníky a podnikatele
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Sektorová daň pro bankovní domy, kterou chystá vládní koalice, je další zátěží pro naše podnikatele. Jestli si myslí vláda, že banky budou financovat jejich levičáckou politiku, tak jo je Sobotka s Babišem opravdu vedle. Banky samozřejmě budou muset tyto náklady promítnout do ceny peněz a tudíž dojde ke zdražení výrobních nákladů českých firem a nebo to zaplatí řadový klient.  Je to cílený útok na české živnostníky a podnikatele, kteří doslova válčí s byrokracií a s neustále se zvyšujícími náklady.  Možná, že pan Babiš jen začíná likvidovat konkurenci? Nechte podnikatele nadechnout, nevysávejte z nich další finance.

Je mi jasné, že vláda místo tvrdé práce na zeštíhlení státní správy, snížení sociálních podpor a jiných úspor, raději volí jednoduchou taktiku, prostě zvýšit daně.

Vím proč, protože nezaměstnaný člověk navyklý na dávkách bude vždy volit levicovou stranu a teď i ANO. Obě strany prostě likvidují střední třídu.  Živnostníku a podnikatelů je méně a ANO s ČSSD potřebují armádu sociálně závislých voličů.

Musíme si všichni uvědomit, že jestli zadusíme podnikatele a živnostníky, kdo bude vytvářet hodnoty, kdo bude pro ostatní vytvářet pracovní místa, kdo bude platit daně a sociální a zdravotní pojištění?!

Jiří Janeček,
pověřený předseda OK strany,

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…