MŽP: Program Nová zelená úsporám 2013 pokračuje dál

04.11.2013 18:54

Ministerstvo životního prostředí i Státní fond životního prostředí ČR ujišťují žadatele o podporu z programu Nová zelená úsporám 2013, že informace, které proběhly v minulých týdnech o odložení Dokumentace programu Nová zelená úsporám Vládou ČR, se v žádném případě netýkají letos vyhlášené výzvy na rodinné domy ani žádostí podaných v programu Zelená úsporám.

MŽP: Program Nová zelená úsporám 2013 pokračuje dál
Foto: Česká televize
Popisek: Tomáš Podivínský

Současná výzva běží podle plánu s předpokládaným ukončením 29. listopadu 2013. K 1. listopadu 2013 zbývá pro žadatele o podporu na komplexní rekonstrukce rodinných domů 248 milionů korun. Celková částka celé výzvy, kterou Ministerstvo životního prostředí vyhlásilo dne 12. srpna 2013, byla 1 miliarda korun. Finanční prostředky, které jsou pro program NZÚ 2013 využívány, nejsou z vládních ani emisních zdrojů, ale ze zdrojů resortu životního prostředí. Proto se jich odložení Dokumentace programu NZÚ Vládou ČR v žádném případě nedotýká.

Ministerstvo životního protředí činí všechny nezbytné kroky k tomu, aby byla dokumentace schválena Vládou ČR v nejbližším možném termínu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo životního prostředí

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.