Ransdorf (KSČM): Ransdorf měl nehodu píší Novinky jako první

25.01.2014 12:43

V pátek ráno jsem vyjel autem, stojím na křižovatce na červenou a - bác, do kufru mi narazila řidička. „Jé, ono mi to nebrzdí“.

Ransdorf (KSČM): Ransdorf měl nehodu píší Novinky jako první
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloslav Ransdorf

Novinky bryskně uveřejnily článek s titulkem „ Ransdorf měl nehodu“. Každý soudný člověk si řekne- Ransdorf byl obětí nehody.  Kdepak ale Ondřej Kořínek z Novinek, tomu takováto nuance uniká. Vzápětí o tom píše Blesk s mnohem šťavnatějším názvem. Jsem zvědav, kde všude se to ještě objeví a co z toho večer vypotí v hlavních zprávách Nova, která mě má obzvlášť ráda.

Ke svým nehodám jsem se médiím mnohokrát a opakovaně vyjadřoval, ale má stanoviska nebyla bůhvíproč zveřejněna. Jako kolovrátek opakují, že Ransdorf boural, nebo dokonce že Ransdorf boural pod vlivem alkoholu, což je lež a je to na žalobu.

Takže si to (opět ) shrňme. 

První nehodu v roce 2007 jsem opravdu zavinil a je mi to moc líto. Pár metrů před přechodem v Dejvicích jsem zastavil a vysazoval spolucestujícího. Pak jsem dal levý blinkr a sledoval levé zpětné zrcátko, jestli se můžu zařadit. Bohužel právě v tom momentu na přechod vstoupila chodkyně a já ji srazil. Bez jakékoli pochyby moje vina.  Paní se naštěstí nic vážného nestalo, měla jen odřené dlaně a kolena. Uplynuly skoro dva měsíce, paní si uvědomila, že ji vlastně od té doby bolí hlava, a zažalovala mě a ublížení na zdraví. Kvůli této žalobě jsem byl dvakrát zbaven poslanecké imunity a vydán k trestnímu stíhání. To se táhlo celé tři roky, pak bylo zastaveno.  S poškozenou jsem se mimosoudně finančně vyrovnal a tím ji zjevně i uzdravil.

Druhá nehoda se odehrála zhruba rok poté na výpadovce na Karlovy Vary. Byl večer, lilo jako z konve, jeden pruh silnice byl rozkopaný. Na přechodu mi na kapotu auta vběhla dívka s kapucí na hlavě. Chvála bohu nebyla zraněná. Do policejního protokolu uvedla, že moje přijíždějící osvětlené vozidlo neviděla. Přesto, že jsem nemusel, jsem ji finančně odškodnil. Dívka byla natolik slušná, že se odmítla vyjadřovat médiím, a tím jí ještě jednou děkuji.

Třetí nehodu v Libuši může za havárii vydávat jen ten, kdo má buď bujnou fantazii, nebo je za negativní zprávy o mně dobře placen. Jednalo se o několikacentimetrový škrábanec na laku auta. Ovšem auta služebního, takže se k vyšetřování dostavila policie a následně i natěšená média.

Dneska mi řidička, která za mnou nedobrzdila na červené, poničila auto. A máme z toho další Ransdorfovu autonehodu.

Opravdu máte pocit, že následky mých havárií jsou natolik závažné, aby je média omílala do omrzení?Schválně, zkuste si vygooglovat, kolik zpráv na toto téma bylo uveřejněno a jakým způsobem byly informace podávány.

Závěrem si dovolím položit otázku, která s dnešní událostí naprosto nesouvisí- nepobíhají mezi námi náhodou osoby, které způsobily nehody s  opravdu závažnými důsledky, ale „svobodná, nezávislá média“ jsou v jejich případě raněná slepotou? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.