Středočeský kraj hledá sportovce kraje

11.11.2013 9:24

Středočeský kraj ve spolupráci se Středočeskou krajskou organizací České unie sportu vyhlašují anketu Sportovec Středočeského kraje za rok 2013. Cílem je ocenění nejlepších současných i bývalých sportovců Středočeského kraje. Bez povšimnutí nezůstanou ani trenéři a funkcionáři, kteří zaslouží poctu za celoživotní přínos pro sport.

Středočeský kraj hledá sportovce kraje
Foto: Redakce
Popisek: Josef Řihák (ČSSD), senátor a hejtman Středočeského kraje

Komise složená z tělovýchovných funkcionářů a pracovníků okresních organizací a sportovních svazů, představitelů měst, zástupců redakcí regionálního tisku a sponzorů vybere z návrhů vítěze v jednotlivých kategoriích. Návrhy mohou posílat sportovní subjekty v kraji prostřednictvím anketního lístku (viz druhá příloha). Vyplněný anketní lístek se poté zašle na adresu uvedenou v jeho spodní části - a to do 22. listopadu 2013. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 16. prosince 2013 v Obecním domě v Nymburce od 18:00 hodin.

Soutěž Sportovec Středočeského kraje probíhala už v minulosti, ukončena byla roku 2008. Na žádost středočeského hejtmana Josefa Řiháka byla letos obnovena. „Je potřeba podporovat sportovce a ukázat jim obdiv za jejich snažení,“ uvedl hejtman Josef Řihák. Sportovci budou oceněni v jednotlivých kategoriích. Uznání se tak může dočkat nejlepší trenér, handicapovaný sportovec či nejlepší sportovní talent.

Vyhlášené kategorie soutěže Sportovec Středočeského kraje za rok 2013:

  1. Nejlepší sportovec (muž nebo žena, měřítkem bude umístění na mistrovství světa, Evropy, ČR a kraje. Sportovec musí být registrovaným členem a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 10 vyhlášených v pořadí (nad 15 let).
  2. Největší sportovní talent (chlapec nebo dívka nar. roku 1998 a mladší, měřítkem bude umístění na mistrovství světa, Evropy, ČR a kraje. Sportovec musí být registrovaným členem a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 10 vyhlášených v pořadí.
  3. Nejlepší sportovní kolektiv mužů (počínaje dvojicí, měřítkem bude umístění na mistrovstvích a přeborech světa, Evropy, republiky a kraje. Družstvo musí být registrováno a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení v pořadí.
  4. Nejlepší sportovní kolektiv žen (počínaje dvojicí, měřítkem bude umístění na mistrovstvích a přeborech světa, Evropy, republiky a kraje. Družstvo musí být registrováno a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení v pořadí.  
  5. Nejlepší trenér (musí být trenérem jednotlivců nebo kolektivu registrovaných a závodících za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení v pořadí.
  6. Zasloužilý funkcionář (současný nebo bývalý funkcionář působící ve sportovním subjektu nebo v krajském sportovním svazu ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení bez pořadí.
  7. Nejlepší krajánek (sportovec, který působil ve sportovním subjektu ve Středočeském kraji, nebo zde má trvalé bydliště a dalších úspěchů dosáhl ve sportovním subjektu mimo tento region) - 3 bez pořadí.
  8. Síň slávy (bývalý nebo současný sportovec, který nejvíce proslavil Středočeský kraj) - 3 bez pořadí.
  9. Handicapovaný sportovec (sportovec, který sportuje, nebo sportoval ve sportovním subjektu ze Středočeského kraje, případně dalších úspěchů dosáhl ve sportovním subjektu mimo tento region) - 3 vyhlášení v pořadí.
  10. Sportovec Deníku (nominace na základě ankety uveřejněné na stránkách Středočeské přílohy v Denících Bohemia) - 3 vyhlášení v pořadí (hlasování čtenářů).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…