VV: Debata tvůrců filmu Bony a klid II a Věcí veřejných v Děčíně

23.01.2014 11:49

V úterý 21. ledna proběhlo v budově Městské knihovny v Děčíně setkání tvůrců filmu Bony a klid II.

VV: Debata tvůrců filmu Bony a klid II a Věcí veřejných v Děčíně
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Logo Věcí veřejných

Do Děčína přijeli režisér Vít Olmer, Simona Chytrová a Roman Skamene, který se představil i v roli moderátora. Návštěvníci na pódiu přivítali mezi sebou také scénáristu a čestného předsedu  VV Radka Johna, poslance Parlamentu ČR Davida Kádnera a komunálního politika Věcí veřejných Otu Dračku.

Publikum mělo možnost se poprvé seznámit s ukázkami z nově připravovaného filmu Bony a klid II režiséra Víta Olmera. Téma i obsah filmu kopíruje podle autorů současnou politickou situaci v ČR, proto bylo klíčovým tématem debaty srovnání obsahu filmu se skutečností. Čestný předseda VV Radek John, autor scénáře k původnímu filmu Bony a klid, odpovídal na otázky publika týkající se aktuální politické situace a také zkušeností z období angažmá ve vládě Petra Nečase.

Množství dotazů směřovalo také na současnou vnitřní situaci ve straně Věci veřejné, nadcházející volební konferenci a plánům do budoucna. Čestný  předseda strany zdůraznil, že na ministerstvech, kde pracovali ministři za Věci veřejné, nedošlo nikdy k rozkrádání veřejného majetku či korupčním kauzám a zároveň připomněl občanům Děčína, že jen na nich záleží, komu dají důvěru ve volbách.

Přítomní panelisté na závěr debaty prozradili, že toto setkání nebylo ojedinělé, ale že  v podobném složení postupně vyrazí za všemi občany v České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.