Dlouholetý ódéesák Vidím končí v politice. Důvody nekomentoval

11.09.2013 23:07

Dlouholetý poslanec ODS Jan Vidím se rozhodl odstoupit z kandidátky ODS a skončit v politice. Píše to server iHNed.cz. Vidím byl navržen na 13. místo kandidátní listiny pro Středočeský kraj.

Dlouholetý ódéesák Vidím končí v politice. Důvody nekomentoval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Vidím

"Už jsem v politice dostatečně dlouho na to, abych si to užil, a teď přišel čas na to, změnit profesi," cituje server Vidíma. Své rozhodnutí nechtěl více komentovat. Popřel, že by přešel k hnutí Hlavu vzhůru!, za kterým stojí bývalá europoslankyně Jana Bobošíková a do kterého odešlo několik členů ODS.

ODS už zahájila kampaň

ODS ve středu na střeše své pražské centrály zahájila předvolební kampaň. Chce v ní dát najevo, že je „konzervativní“ stranou, která nemění principy a ideje, ale umí změnit styl komunikace. Donedávna vládní strana si je podle svého úřadujícího předsedy Martina Kuby vědoma chyb i pozitiv posledních let a do kampaně jde s pokorou i sebevědomím.

"To sebevědomí opírám o to, že občanští demokraté jsou jedinou autentickou pravicovou stranou, která na české politické scéně působí už 22 let," uvedl Kuba. Podle něho bude ODS nadále hájit právo jednotlivce a občanské svobody, prosazovat ochranu soukromého vlastnictví a právní stát, ale také sociální politiku. Politika posledních let však svědčí o opaku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze, čtk

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…