Beroun: Na školáky ze Závodí čeká nová jídelna

27.08.2014 10:01

Překvapení čeká po prázdninách na školáky ze Základní školy na Závodí. Během léta totiž proběhla rekonstrukce tamní školní jídelny. Ta byla poslední z berounských jídelen, kterou modernizace ještě čekala.

Beroun: Na školáky ze Závodí čeká nová jídelna
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Rekonstrukce je rozdělena na dvě části: opravu jídelny a výdejny pokrmů. Vše je naplánováno tak, aby rekonstrukce nijak nenarušila výdej jídel během školního roku. Přes léto se rekonstruovala samotná jídelna. Dělníci předělali vstupní dveře do jídelny, byly posunuty tak, že v jídelně vznikne větší plocha pro umístění stolů a tím i možnost zvýšit kapacitu jídelny. Položena byla nová podlahová krytina, místnost je vymalovaná. Strávníkům budou rovněž sloužit nové stoly a židle. Nyní ještě projde rekonstrukcí samotná výdejna. Společnost Scholarest, která má školní stravování v Berouně na základě smlouvy na starost, ji plánuje na dobu podzimních či vánočních prázdnin. Ve výdejně se počítá s úpravou obkladů, novou podlahou i jejím odvodněním.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…