České Budějovice: Doplnění stožárů veřejného osvětlení

14.10.2015 11:29

Na základě požadavku občanů z ulice Jana Čarka bylo doplněno veřejné osvětlení v blízkosti domů čp. 1, 3, 5, a to v prostoru předních vchodů ve směru od Dobrovodské ulice o čtyři stožáry a svítidla.

České Budějovice: Doplnění stožárů veřejného osvětlení
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Investice ve výši 248 tisíc korun byla uhrazena z městského rozpočtu, osazení bylo v režii správce veřejného osvětlení – společnosti Dopravní podnik města České Budějovice, a.s.

„V současnosti je postupně obnovováno veřejné osvětlení v rámci rekonstrukce chodníků v ulici Heydukova a doplňováno na sídlišti Vltava u Fitness Pouzar. V druhé polovině října bude veřejné osvětlení doplněno ještě v místní části Třebotovice u rybníka a v podchodech stezky pro pěší a cyklisty u řeky Malše a Vltavy pod ulicí Lidická a Mánesova,“ upřesňuje náměstek primátora Petr Podhola.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…