Cheb: Městská policie připravila další kurz sebeobrany pro ženy

25.08.2014 20:16

Tento kurz je již plně obsazen!

Cheb: Městská policie připravila další kurz sebeobrany pro ženy
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

 

Městská policie Cheb připravila ve spolupráci s městem Cheb a oddílem Okinawa karate Cheb další kurz sebeobrany pro ženy. Účast na něm bude opět zcela zdarma. Kurz se bude skládat z deseti lekcí o délce 1,5 hodiny. První se v tělocvičně 6. základní školy v ulici Obětí nacismu uskuteční 11. září.

„Lektorem kurzu bude opět Václav Šimek, který je prvním českým držitelem 6. danu v Ryusyokai Goju ryu karate a cvičí také naše strážníky. Účastnice se opět naučí jednoduché a zároveň velmi účinné techniky, jak vzdorovat i fyzicky silnějším útočníkům,“ řekl místostarosta Michal Pospíšil, do jehož kompetence patří i řízení městské policie.

Zájemkyně o účast v kurzu, které musí mít trvalý pobyt v Chebu, se mohou u preventisty městské police Václava Plachého (kontakty jsou v letáčku pod tímto článkem) hlásit do 1. září.

Tento kurz je již plně obsazen!

„Pro velký zájem, který o kurzy sebeobrany mezi ženami je, plánujeme pokračování i v příštím roce. O termínu budeme s předstihem informovat prostřednictvím webových stránek města a radničních listů. Přivítám také návrhy, jaké další bezpečnostní semináře bychom mohli připravit,“ uzavřel místostarosta Michal Pospíšil.

Simona Liptáková, tisková mluvčí Městského úřadu Cheb

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…