Jindřichův Hradec: Živé olympijské kruhy vytvořilo 574 lidí

02.08.2016 10:50

Padl rekord. Díky všem zúčastněným jsme v sobotu 30. července 2016 vytvořili na náměstí Míru v Jindřichově Hradci živé olympijské kruhy. Samotné kruhy čítaly 489 lidí a včetně nápisu JH bylo konečné číslo 574. Nový rekord a náš společný pokus bude zaznamenaný v České knize rekordů.

Jindřichův Hradec: Živé olympijské kruhy vytvořilo 574 lidí
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Jindřichohradečáci a návštěvníci města tak po největším počtu Bílých paní na jednom místě, největší živé pětilisté růži a nejdelším vlaku tvořeném lidmi učinili do této knihy již čtvrtý zápis.

Po skončení oficiálního rekordního pokusu pokračoval program na náměstí Míru akcí s názvem Léto s Blaníkem. Na pódiu se vystřídaly hvězdy jako Kamelie, Petr Kotvald nebo Dalibor Janda. Úspěšnou slunnou sobotu zakončil slavnostní ohňostroj, který rozzářil hladinu rybníka Vajgar.

O občerstvení se celý den staral náš skvělý Sbor dobrovolných hasičů města Jindřichův Hradec a o zformování kruhů vynikající tým dobrovolníků.

TOP týden 2016 pokračuje dalším programem až do neděle 7. srpna. Více o akcích se dozvíte na našich webových stránkách a na plakátech. Fotogalerie ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…