Lidl věnoval MŠ a Speciálně pedagogickému centru v Jihlavě 50.000 korun

01.11.2014 7:38

Slavnostní otevření zmodernizované prodejny Lidl v Jihlavě v Okružní ulici proběhlo v sobotu 18. října a těšilo se velkému zájmu místních obyvatel. Slavnostní den doprovázel program pro děti i kulinářská nabídka. Právě v tento den se uskutečnila finanční podpora pro Mateřskou školu a Speciálně pedagogické centrum Jihlava, která vynesla padesát tisíc korun.

Lidl věnoval MŠ a Speciálně pedagogickému centru v Jihlavě 50.000 korun
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Na podporu jihlavské organizace, která zajišťuje komplexní poradenství a péči dětem s různým postižením, putovala z každého nákupu nad 200 korun uskutečněného v pondělí 18. 10. částka 20 Kč. Celkem se díky nákupům zákazníků podařilo vybrat 12.480 Kč a společnost Lidl se rozhodla tuto částku navýšit na 50 tisíc Kč. Symbolický šek byl slavnostně předán v pátek 24. října do rukou ředitelky Ljubici Novákové. U předání byl přítomen také primátor Jihlavy Jaroslav Vymazal.
 
„Darovanou částku použijeme k zaplacení rehabilitačního bazénku s perličkovou vířivkou a masážní funkcí. Bazének bude využívat 1.600 dětí z ambulantní péče našeho centra a také děti ze školky pro podporu a zdravý rozvoj pohybového aparátu. Z částky máme opravdu velkou radost," uvedla Ljubica Nováková ředitelka MŠ a SPŠ Jihlava.
 
„Naše společnost se dlouhodobě zaměřuje na pomoc dětem a velmi nás těší, že můžeme přispět dobré věci v lokalitě, kde působíme,“ dodala Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…