Litoměřice: Právní poradna městského úřadu hlásí stého klienta

22.08.2017 21:13

Stého klienta včera přivítali tajemník Městského úřadu v Litoměřicích Milan Čigáš s vedoucí kanceláře starosty a tajemníka Martinou Skokovou.

Litoměřice: Právní poradna městského úřadu hlásí stého klienta
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Učinili tak v průběhu právní poradny, kterou s úspěchem od loňského července provozuje úřad každé sudé pondělí nad rámec svých povinností. Činí tak s cílem pomoci občanům při řešení složitých právních situacích.

„Asi nejčastěji lidé přicházejí s žádostí o radu, jak postupovat při řešení dědictví, sousedských sporů a rozvodového řízení,“ informoval Milan Čigáš. Naprostá většina lidí z právní poradny odchází s konkrétními radami. „Pokud nevíme, obracíme se na další odborníky,“ dodal právník poradny Lukáš Vítek.

Objednávat se lidé mohou e-mailem na andrea.svihelova@litomerice.cz nebo telefonicky 416 916 207. Čekací lhůta je v tuto chvíli zhruba měsíc. „Prosíme objednané klienty, kteří se z různého důvodu nemohou ve sjednaném datu dostavit, aby schůzku zrušili. Můžeme pak termín nabídnout dalšímu čekajícímu,“ vyzvala vedoucí kanceláře starosty Martina Skoková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…