Otrokovice: Na Základní škole Trávníky se pokračuje v rekonstrukcích

07.11.2014 11:28

Dosavadní otrokovičtí radní schválili další rekonstrukci na Základní škole Trávníky. Jedná se o zpevnění ploch dvou atrií v v prostoru mezi pavilony školy a příjezdové komunikace v areálu školního hřiště. Úpravy začaly 27. října 2014 a dokončeny by měly být 12. prosince 2014.

Otrokovice: Na Základní škole Trávníky se pokračuje v rekonstrukcích
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Oprava atrií bude spočívat v odstranění již nevyhovujícího povrchu a ten bude nahrazen vrstvou z asfaltobetonu. „Vzhledem k nevhodnému stavu povrchu těchto venkovních prostor jsme atria z bezpečnostních důvodů nemohli používat k pobytu dětí na čerstvém vzduchu, hrozilo nebezpečí úrazu. Nyní bude možné, aby děti využívaly za pěkného počasí opravených atrií k trávení velkých přestávek. V jednom z atrií je i hřiště školní družiny, konečně jej budou moci děti ve družině zase užívat.“ uvedla ředitelka ZŠ Trávníky Jana Večeřová.

Součástí prací bude také rekonstrukce obslužné příjezdové cesty v areálu školního hřiště. „Z původního chodníku bude vybudována nutná příjezdová cesta pro hasičský vůz, která poslouží i pro vozidla technických služeb při údržbě školní zahrady“ dodala Jana Večeřová.

Tato rekonstrukce navazuje na již provedené rozsáhlé práce, kterými v poslední době škola prošla, jako například zateplení všech objektů školy, rekonstrukce školního hřiště, vnitřních rozvodů médií nebo výstavba nových parkovacích míst poblíž školy na ulici Hlavní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…