Otrokovice: Starosta s místostarostou navštívili první letošní miminko

23.02.2015 18:25

Velkou růžovou panenku a zlatý přívěšek ve znamení kozoroha bude mít na památku Ella Zámečníková, která se narodila 6. ledna 2015 a je tak prvním miminkem v Otrokovicích v letošním roce. Starosta města Jaroslav Budek s místostarostou Jiřím Veselým obdarovali osobně děvčátko a poblahopřáli s kyticí mamince i celé rodině k jejich přírůstku.

Otrokovice: Starosta s místostarostou navštívili první letošní miminko
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

„Když se holčička narodila, vážila 2,8kg a měřila 46cm. Jméno Ella vybrala naše starší dcerka Nikola, která ji má moc ráda a pomáhá se starat,“ prozradila pyšná maminka Kateřina Zámečníková.

Představitelé města poblahopřáli rodičům Kateřině a Vlastimilovi Zámečníkovým štěstí a zdraví nejen malé Ellince, ale i 3,5leté Nikolce a celé rodině.

„Narození miminka patří k největším událostem v životě všech rodičů, a proto gratuluji mamince i tatínkovi k nově nabytému štěstí. Vždycky mě potěší, když vidím, že se v Otrokovicích mladým rodinám daří a jsou zde spokojeni,“ s radostí sdělil starosta města Jaroslav Budek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…