Pardubice: Lávku pod Vinicí čeká rekonstrukce

02.10.2018 11:30

Lávka spojující ulici K Vinici s druhým břehem Chrudimky, kterou využívají pěší a cyklisté ke zkrácení cesty mezi Višňovkou a Pardubičkami, bude od 8. října uzavřena. Komunikace, kterou lidé hojně využívají například při cestách do pardubické nemocnice, projde rekonstrukcí, která potrvá do poloviny prosince.

Pardubice: Lávku pod Vinicí čeká rekonstrukce
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Město se touto opravou lávky připravuje na rekonstrukci nadjezdu v Kyjevské ulici. Během ní, ale v případě nutnosti i po jejím skončení, budou mostek moci využívat vozy rychlé záchranné služby jako objízdnou trasu. Ve stávajícím stavu, jak ukázala revize, není provoz motorových vozidel po lávce možný. Proto je nutno ji zrekonstruovat. Po celou dobu prací bude lávka uzavřena, pěší i cyklisté budou muset zvolit jinou trasu, například přes lávku u Matičního jezera, zhruba 700 metrů po proudu Chrudimky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Oslava kultury a historie pod patronací svaté Pavlíny

16:14 Olomouc: Oslava kultury a historie pod patronací svaté Pavlíny

Své kulturní a historické dědictví se chystá Olomouc připomenout tradiční slavností. Svátky spjaté …