Černochová (ODS): Kolik dětí by se dnes nechalo rádo vyzkoušet u tabule...

28.03.2021 22:01

Komentář na facebookovém profilu ke Dni učitelů.

Černochová (ODS): Kolik dětí by se dnes nechalo rádo vyzkoušet u tabule...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

Pamatujete na Den učitelů a na namalovanou kytičku na tabuli a pocit naděje, že nás ten den nebudou zkoušet? Jak se ten čas změnil, co? Kolik dětí by dnes naopak šlo rádo do školy, aby se vyzkoušet nechalo a nemusely se učit doma a být další týdny bez kamarádů...

Učitelské povolání dnes zažívá renesanci, a to je vlastně moc dobře. Važme si těch statečných žen i mužů. Myslím, že rok na distanční výuce je pro většinu rodičů mementem – už nikdy nebudeme diskutovat o soustředěnosti našich potomků, anebo závidět učitelům pár týdnů prázdnin na rekonvalescenci. Nikdy!

Jako starostka Dvojky, která má na triku školství, přeji všem pedagogům i pracovníkům ve školství k jejich svátku pevné zdraví a silnou nervovou soustavu a děkuji vám z celého za to, co pro naše nejmenší, i v době této krize, děláte. Vážíme si toho!

Posílám vám alespoň virtuální. Snažíme se, jako Dvojka, udělat všechno pro to, aby se pedagogové v našich školách cítili bezpečně a zajistili jsme pro ně, v souladu s platným očkovacím plánem, vakcinaci. K dnešnímu dni se dostáváme k 80 % proočkovanosti našich pedagogů a jsme připraveni na to, že se 12. dubna brány našich škol i školek mohou znovu otevřít dokořán.

Všechno nejlepší a díky, že jste! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…