Chalánková (TOP 09): Jde o život dvou nevinných dětí, které nemohou vyrůstat se svojí matkou

11.11.2014 5:29

Petice požadující umožnění návratu Davida a Denise Michalákových z Norska do ČR

Chalánková (TOP 09): Jde o život dvou nevinných dětí, které nemohou vyrůstat se svojí matkou
Foto: top09.cz
Popisek: Poslankyně za TOP 09 Jitka Chalánková

Poslankyně Jitka Chalánková se dlouhodobě věnuje problematice dvou odebraným českých dětí české matce v Norsku. „V současné době jsme museli zajít až tak daleko, že je připravena petice s podpisovým archem, která požaduje po premiérovi Bohuslavu Sobotkovi a ministru zahraničních věcí Lubomíru Zaorálkovi umožnění návratu Davida a Denise Michalákových z Norska do České republiky,"  uvádí Chalánková.

„V tomto případě jde o život dvou nevinných dětí, které nemohou vyrůstat se svojí matkou. Musíme proto společně vyvinout co největší úsilí a tlak na vládu České republiky, aby již konečně konala a nepodílela se na těchto nesmyslných odebírání českých dětí v zahraničí," dodává poslankyně.

V Olomouci budou podpisové archy k dispozici od zítřejšího dne, tj. od čtvrtka 6.11. zde: Poslanecká kancelář TOP 09, Kateřinská 11.  Ti, kteří mají možnost umístit podpisové archy s peticí na další veřejná místa, prosím, učiňte tak. Vás v ostatních regionech bych žádáme o umístění podpisových archů s peticí v místech, kde Vám to přijde vhodné. V ordinacích lékařů, na obecních úřadech, ve firmách, prostě všude tam, kde se mohou dostat lidé k podpisu.

Poté, prosím, vyplněné podpisové archy zašlete zpět na adresu Poslanecké kanceláře TOP 09 v Olomouci.

Kompletní informace jsou k dispozici ZDE.

reklama

autor: TOP 09

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.