Flachs (SPD): V českém školství je prováděna ideologická výchova dle doporučení Světové banky!

08.09.2016 9:40

Česká školní inspekce doporučila školám jmenovat koordinátory pro globální rozvojové vzdělávání. Tito koordinátoři budou kontrolovat, zda učitelé „správně“ vysvětlují témata migrace, kulturní a politická globalizace, diskriminace, xenofobie atd.

Flachs (SPD): V českém školství je prováděna ideologická výchova dle doporučení Světové banky!
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Koordinátoři budou postupovat dle „Národní strategie globálního rozvojového vzdělávání“. Cílem této strategie, která byla zpracována Ministerstvem zahraničních věcí, je mimo jiné snaha o multikulturní výchovu našich dětí. Názory koordinátorů dle výše uvedeného manuálu budou začleňovány do výuky zeměpisu, dějepisu, občanské výchovy i biologie. Strategie globálního rozvojového vzdělávání je zaměřena na celé školství. Ideologie podporovaná z dotací Evropské unie bude zaměřena nejen na žáky a studenty základních, středních a vysokých škol, ale dokonce i na mateřské školy! V národní strategii globálního rozvojového vzdělávání jsou za cílovou skupinou označeni také zaměstnanci sdělovacích prostředků.

Přestože nežijeme v komunistické totalitě v 50. letech minulého století, praktiky se bohužel nezměnily. Dříve politruci – dnes koordinátoři. Jejich úkol byl a je stejný. Dohlížet na vnucování politických názorů. Koordinátoři budou dohlížet, zda učitelé správně aplikují „globální rozvojové vzdělávání“ do výuky. To je demokracie dle EU!

Je čas říci na tento multikulturní přerod jasné ne

Jsem rád, že na podobná závažná témata veřejně upozorňuje Václav Klaus mladší (navzdory mojí odlišné politické příslušnosti). Široké veřejnosti jsou tak předkládány názory, které jsou nezávislé na oficiální politice ministerstva školství. Ačkoli si to mnozí neuvědomují, v dnešní době se rozhoduje o existenci národů stejně jako ve světových válkách. Tentokrát se však nerozhoduje na bojišti, ale v bruselských kancelářích. Jejich plány vytvořit průměrného multikulturního globalizovaného Evropana přenášejí do národních států jejich slabé vlády.

Je čas říci na tento multikulturní přerod jasné ne, neboť za 10, 20 let bude díky politické výchově našich dětí pozdě. Adolfu Hitlerovi stačilo 12 let na vytvoření věrných Hitlerjugend. Snaha EU ovlivňovat myšlení každého jedince téměř od narození je obdobně trestuhodná. Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura naopak trvá na zachování naši národní svébytnosti. S ohledem na 12leté destruktivní působení Evropské unie, kdy je vlastenectví účelově zavrhováno, budeme například v Jihočeském kraji prosazovat zavedení vlastenecké výchovy (samozřejmě bez demagogie). I Váš hlas 7. až 8. října při krajským volbách rozhodne, kam se bude ubírat české školství.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.