Hejtman Bubeníček: Jdeme s dobou. Webová televize Ústeckého kraje prošla inovací

30.05.2014 17:23

Webová televize Ústeckého kraje je teď dostupnější. Pošla úpravami a od pondělí 2. Června je možné ji sledovat i na počítačích, tabletech a chytrých telefonech s operačními systémy Android a iOS. S novinkami ze života kraje se tak mohou všichni zájemci seznámit prakticky kdykoliv a z jakéhokoli zařízení.

Hejtman Bubeníček: Jdeme s dobou. Webová televize Ústeckého kraje prošla inovací
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Bubeníček (KSČM)

„Nedávno jsme spustili pro občany kraje nové webové stránky a jsem proto rád, že můžeme představit i inovovanou webovou televizi našeho kraje. Jdeme s dobou, takže videa je možné spustit na tabletech i chytrých telefonech, což uvítá řada uživatelů,“ říká hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Sledování krajské internetové televize je dostupné z titulní stránky krajského webu nebo přímo na adrese www.u-tv.cz. Nová moderní verze umožní přístup z kteréhokoli typu prohlížeče webových stránek a z počítačů a mobilních zařízení pracujících na různých počítačových platformách. Webová televize pošla i mírnou úpravou vzhledu a ten se vždy přizpůsobí zařízení, ze kterého chce uživatel videa sledovat. Televize nabízí přes 470 reportáží různého druhu – aktuality, tipy na výlety, pozvánky na nejrůznější akce. Diváci se prostřednictvím videa seznamují se zajímavostmi a specifikami Ústeckého kraje. Redaktoři nechybí na žádné významnější akci a pečlivě sledují práci krajského úřadu.

Webovou televizi kraj provozuje už čtvrtým rokem a stal se z ní jeden z důležitých komunikačních kanálů s veřejností. Každý měsíc kraj uveřejňuje 15 až 20 nových reportáží. Největší sledovanost má televize samozřejmě v Ústeckém kraji, pravidelní diváci jsou ale v celé republice. Raritou jsou zájemci o krajské novinky z Brazílie nebo Spojených států.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-ustecky.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…