Hejtman Hašek se ujme slavnostního vhazování na Hokejových hrách

01.01.2016 16:58

V neděli 3. ledna 2016 v 13.00 hodin se na mobilním kluzišti v Brně za Lužánkami uskuteční extraligové hokejové utkání mezi HC Kometa Brno a HC Škoda Plzeň, které bude věnováno novodobým válečným veteránům. Slavnostního vhazování se pak ujmou hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek a rektor-velitel Univerzity obrany brigádní generál Bohuslav Přikryl.

Hejtman Hašek se ujme slavnostního vhazování na Hokejových hrách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

V neděli 3. ledna 2016 v 13.00 hodin se na mobilním kluzišti v Brně za Lužánkami uskuteční extraligové hokejové utkání mezi HC Kometa Brno a HC Škoda Plzeň, které bude věnováno novodobým válečným veteránům. Zápas hráčů Komety s Indiány z Plzně zahájí Hokejové hry Brno 2016, jejichž partnerem je také Univerzita obrany. Hlavními body hokejových her jsou utkání týmů Masarykovy univerzity a Univerzity Karlovy a především pak dva ligové zápasy Komety, a to se Škodou Plzeň a Spartou Praha.  Hrám udělil záštitu náčelník Generálního štábu AČR generálporučík Josef Bečvář a první zápas ponese název „Zelený den s Kometou“.

Úvodní program nedělního zápasu bude ve 12.40 hodin zahájen slavnostním ceremoniálem. Hokejisté Komety Brno a Škody Plzeň se nejprve pozdraví s novodobými válečnými veterány – vojenskými profesionály AČR, které na kluziště přivedou nejmladší hráči Komety. Slavnostního vhazování se pak ujmou hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek a rektor-velitel Univerzity obrany brigádní generál Bohuslav Přikryl.

Brněnské novoroční utkání hokejové extraligy bude mít i benefiční rozměr. Před vlastním zápasem hráči Komety Brno nastoupí na led na rozbruslení ve speciálních dresech s maskáčovým potiskem, které pak budou vydraženy. Peníze vzešlé z dražby dresů věnuje klub Komety Brno do Vojenského fondu solidarity. Na akci za Lužánkami nebude chybět ani přelet vrtulníků z letecké základny v Náměšti nad Oslavou a prezentační stan Univerzity obrany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině