Národní socialisté - LEV 21: Současná migrační politika EU ohrožuje samotnou existenci Evropy

21.07.2016 19:15

Stanovisko k sebevražedné migrační politice EU

Národní socialisté - LEV 21: Současná migrační politika EU ohrožuje samotnou existenci Evropy
Foto: NS - LEV21
Popisek: NS - LEV21, logo.

Po dalším teroristickém činu, který opětně dopadl na Francii, je zcela zřejmé že islámský terorismus se stává důsledkem migrační politiky Evropské unie. Na ulicích evropských měst probíhá střet civilizací. Státy zejména západní Evropy, dnes doplácí na svoji politiku bezbřehé naivity a otevřenosti k multikulturní společnosti. Evropa dnes sčítá své mrtvé. V městech vládne strach. V mnoha městech západní Evropy se stáváme bílou menšinou. EU jen pasivně přihlíží.

Jako národní socialisté říkáme opět nahlas, že současná migrační politika Evropské unie zcela ztroskotala, dokonce ohrožuje samotnou existenci Evropy, položené na křesťanských základech. EU svou migrační politikou provádí zradu na svých občanech.

Současná bezbřehá tolerance, sociální vstřícnost, migrační otevřenost, je vydávána islámským světem za naši slabost. Také protiruské tažení jen zakrývá bezradnost EU k migrační invazi z islámského světa. Zároveň připomínáme, že za touto migrační invazí nesou vinu i ty státy, které stály za falešným, ničím nepodloženým, válečným tažením proti Libyi, Sýrii, či Iráku.

Jako občané České republiky žádáme od české vlády, aby důrazně hájila zájmy svých občanů. Požadujeme, aby nebyla v jen roli papouška, který opakuje bruselské pohádky. Předsednictvo Ústřední rady Národní socialisté-LEV21

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice