Oblastní sdružení ODS na Pelhřimovsku má nového předsedu

18.10.2015 18:58

Novým předsedou ODS na Pelhřimovskou se stal třiatřicetiletý ředitel projektové společnosti Jan Podhráský. Rozhodli o tom delegáti oblastního sněmu, který se konal 13.10. 2015 v Pelhřimově.

Oblastní sdružení ODS na Pelhřimovsku má nového předsedu
Foto: ODS
Popisek: ODS

Jan Podhráský byl jediným kandidátem a získal 30 ze 37 hlasů.

„Silný mandát mě těší, považuji jej za nezbytný k úspěšnému zvládnutí dvouleté mise v čele pelhřimovské ODS.“, říká Jan Podhráský. "Za velmi důležitý úkol považuji především nadcházející krajské volby 2016, které jsou klíčovou zkouškou návratu ODS do pozice nejsilnější pravicové strany nejen na Vysočině." dodává Jan Podhráský.

Oblastní sněm dále zvolil i celé nové vedení oblastního sdružení. Místopředsedy zůstali knihkupec Karel Kratochvíl z Humpolce a starosta Žirovnice Milan Šmíd. V oblastní radě došlo ke třem změnám. Nově byl zvolen známý pelhřimovský advokát a radní Josef Doubek a živnostníci Jiří Maryška z Humpolce a Petr Razima z Pelhřimova.

Delegáti z Pelhřimovska také navrhli na předsedu ODS Petra Fialu a na místopředsedu Miloše Vystrčila. Volba vedení ODS bude na programu kongresu v lednu 2016.

Oblastní (okresní) sdružení ODS na Pelhřimovsku má 116 členů v 11 místních sdružení. Řádný volební sněm, který zvolí vedení se koná každé dva roky. Mandát současného vedení je tedy do podzimu roku 2017.

Složení Oblastní rady ODS Pelhřimov

Jan Podhráský, předseda
Karel Kratochvíl, místopředseda
Milan Šmíd, místopředseda
Josef Doubek
Vlastimil Hejl
Václav Klátil
Jan Litomiský
Jiří Maryška
Petr Razima

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …