Okamura (SPD): To se zase za našimi zády dějí věci... Rozdmýchat trochu nenávisti...

07.11.2015 13:17

To se zase za našimi zády dějí věci. Prezidenti a další vrcholní představitelé devíti zemí východního křídla Severoatlantické aliance (NATO) včetně České republiky se tuto středu v rumunské Bukurešti shodli na nutnosti trvalé vojenské přítomnosti NATO v našem regionu a zdůvodnili to tím, že jsou "vážně znepokojeni" pokračujícím agresivním postojem Ruska.

Okamura (SPD): To se zase za našimi zády dějí věci... Rozdmýchat trochu nenávisti...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ne, milí přátelé, nedělám si legraci -... v čase, kdy muslimové ve statisících dobývají Evropu, se sešla parta východoevropských prezidentů a dalších vrcholných politiků a pokouší se rozdmýchat trochu nenávisti proti Rusům. Českou republiku zastupoval předseda Poslanecké sněmovny Jan Hamáček.

Těžko říct, co vede politické elity k takovým blábolům. Korupce? Hloupost? Nebo jen mozky vymyté vlastní propagandou?

Rusko je náš blízký spojenec proti islamistům, a to kulturně i geograficky. A dnes už víme na základě obrovské vlny nezákonných imigrantů do Evropy, že skutečně nebezpečnou zemí a dovolím si říct, že i aktivním agresorem jsou naopak Spojené státy americké, tedy lídr NATO, které rozvrátily stabilní státy v severní Africe a na Blízkém východě jako byla Libye, Irák nebo Sýrie a kvůli této agresivní politice se nyní Evropa stala cílem invaze statisíců vyznavačů islámu.

Nejsem rusofil ani obdivovatel Putina, ale nalijme si čistého vína, co se v posledních letech kolem nás děje. Rozpočet Ruska na obranu je okolo sedmdesáti miliard dolarů. Američané vynakládají - a teď se podržte - víc než dvacetkrát víc. Je to tisíc a půl miliard dolarů plus 160 miliard na zahraniční operace.

A cože to jsou americké zahraniční operace? Destabilizace fungujících zemí, kdy po americkém zásahu zůstává mnohonásobně více obětí včetně zavražděných žen a dětí než bylo za původních režimů, proti kterým americká armáda chtěla zakročit. Po americkém zásahu zbývá rozvrácená země a nenávist obyvatel vůči západnímu světu. Spojené státy vynaložily stamiliony dolarů na vyzbrojování islamistů v celé Asii - od Saddáma Husajna, přes šáha Rezá Pahlavího až po Talibán.

Patří tam i válka v Sýrii - kde americká letadla bombardují cizí zemi bez jakéhokoli mandátu jak OSN, tak samozřejmě proti vůli legitimní syrské vlády. Poslední týdny tam islamisty bombardují i Rusové - ti ovšem pomáhají naprosto legálně, jelikož jednají na žádost syrské vlády.

Kdo je tedy vlastně v současnosti agresor, který přepadá a vraždí po celé planetě? Mnoho středo- a jihoamerických států mělo tu čest, že jim Američané strhávali legitimní vlády a nastolovali krvavé diktátory - často neuvěřitelné vraždící maniaky. Stejně tak NATO a Američané rozvraceli a rozvracejí země v Africe nebo v Asii. Současná migrační vlna do Evropy je toho zcela prokazatelně přímým důsledkem.

Odpusťte mi, že si neberu servítky. Ale když pak vidím, jak se sejde pár politiků v Bukurešti a napíšou prohlášení, že jsou vážně znepokojeni pokračujícími agresivními postoji Ruska, tak mi nezbývá než věci narovinu takto pojmenovat. Ne Rusové, ale šéfové vlád NATO v roce 2008 odsouhlasili expanzi aliance na Ukrajinu a do Gruzie, do zemí, které mezitím
rozvracela placená proamerická gerila.

Zatímco Rusko představuje hypotetickou hrozbu, tak exodus lidí z Blízkého východu a Afriky už je nebezpečnou realitou a naše slavné „mírumilovné“ NATO s tím prokazatelně nic dělat nehodlá. Jediné, co zvládá je, že ukazuje na ruského strašáka za oknem v čase, kdy se k nám dveřmi valí gigantická masa agresorů schopných a ochotných být skutečnou hrozbou Evropanům.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.