Ransdorf (KSČM): Účelová mediální bublina kolem Ransdorfa

27.06.2011 22:00

Před časem mi začaly chodit podivné dopisy na mé e-mailové adresy.

Ransdorf (KSČM): Účelová mediální bublina kolem Ransdorfa

Prý abych doložil, že jsem nebyl na setkání Bilderbergu ve Svatém Mořici, co jsem dělal mezi 9.-12. červnem 2011. Prý jsem byl na fotografii jako jeden z účastníků.

Na té fotografii rozhodně nejsem, ve Svatém Mořici jsem nikdy nebyl a už vůbec ne na uvedené skupině. 9. června jsem se vrátil do České republiky, což dokládají účtenky z čerpacích stanic z Německa i ČR. 10. června, kdy jsem měl údajně být na zmíněném setkání registrován, jsem měl celý den zasedání Správní rady Muzea dělnického hnutí v Praze. O víkendu jsem byl s rodinou a navštívil svou 84letou matku, kde jsem sekal trávu. Po všechny tyto dny se mnou hovořila nebo mě viděla celá řada lidí, kteří to mohou potvrdit.

Cirkus s e-maily však přes má vysvětlení pokračoval, do hry se vložil server První zprávy a nyní i bývalý europoslanec Daniel Strož na Britských listech. To, co se kolem této kachny děje, by bylo úsměvné, kdyby to nezavánělo účelovou pomluvou, proti níž bude třeba se bránit. Někdo si třeba říká, že v dnešní vyostřené situaci mohou Ransdorfa komunisté ještě potřebovat, a tak je lépe ho zavčasu pomluvit a zneškodnit. Jenže fakta jsou jasná. Na fotografii je někdo jiný, prokazatelně jsem byl v době srazu „pánů světa" v ČR a ve Svatém Mořici jsem nikdy nebyl.

Miloslav RANSDORF, poslanec Evropského parlamentu za KSČM

Více:
Ransdorf má problém se svými komunisty. Vzdálili jsme se od kořenů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace