Rozvoral (SPD): Česká televize a její multi-kulti masáž těch nejmenších

14.09.2015 16:15

Jako hnus nejtěžšího zrna vyšperkovaný ještě útokem na prezidenta republiky považuji počínání České televize v pořadu pro naše nejmenší odvysílaném na dětském kanále Déčko ohledně pomáhání imigrantům.

Rozvoral (SPD): Česká televize a její multi-kulti masáž těch nejmenších
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Česká televize využívá svého vlivu a už i ve svém dětském vysílání masíruje naše nejmenší o tom, že je potřeba pomáhat uprchlíkům. Ti, že jsou hodní a prchají z hororové planety, a kdo jim nepomáhá, je zlý. „Vždyť jídla tady je dost pro všechny. Silnější má pomáhat slabším. Kdybychom těm uprchlíkům řekli ne, tak nebudeme o nic lepší než ty slizké potvory s třemi bradami z planety NE,“ i toto mimo jiné zaznělo v dětském pořadu s názvem Planeta YÓ.

Celý tento pořad nebyl o ničem jiném, než o zrůdné manipulaci a nechutné propagandě multikulturalismu a jeho podsouvání už i malým dětem, kteří z toho nemají rozum a tím pádem jsou velmi jednoduše ovlivnitelné. Takže, když se nedaří to neskutečné multi-kulti šílenství vmanipulovat do dospělých, kteří to chápou velice dobře a proto je více jak 75% společnosti proti takovému šílenství, narveme to už od útlého věku do dětí. Takto hezky si to naplánovala Evropská unie, o které už se dávno ví, že pořady veřejnoprávní České televize ovlivňuje.

Pořad samozřejmě nebyl koncipován jen pro děti, jelikož se moc dobře ví, že se s dětmi na takovéto pořady dívají i jejich rodiče. No a tak ti, kteří se dívali, jistě přišli na to, že se tím pořadem naše multi-kulti televize, která žije z našich poplatků, otřela i o prezidenta republiky vyjádřením o slizké potvoře s třemi bradami. Jsem přesvědčen o tom, že tato pasáž byla na sto procent věnována českému prezidentovi za jeho postoje k imigrační krizi, což je od ČT počínání, které je neomluvitelné a hanebné.

Sami se můžete přesvědčit a udělat si svůj vlastní obrázek o objektivitě a vyváženosti informací naší multi-kulti televize: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10315711050-planeta-yo/215543118080001/obsah/421406-3-vstup 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…