Rozvoral (SPD): Odmítáme zavádění ideologické multikulturní výchovy do škol!

08.03.2017 9:40

Hnutí SPD odmítá zavádění ideologické multikulturní výchovy do škol.

Rozvoral (SPD): Odmítáme zavádění ideologické multikulturní výchovy do škol!
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1.) Příkladem takové činnosti je projekt neziskové organizace Člověk v tísni „Jeden svět“, v rámci kterého jsou dětem pořádány projekce s „multikulturní výchovou“. Hnutí SPD prosadí změny obsahu vzdělávacích programů a ukončí spolupráci ministerstva školství s neziskovými organizacemi s politickým a ideologickým programem. Prosazujeme místo toho důraz na vlasteneckou výchovu. Hnutí SPD žádá občany o podporu v říjnových parlamentních volbách.

2.) Hnutí SPD – Tomio Okamura konstatuje, že pokusy kriminalizovat francouzskou vlasteneckou prezidentskou kandidátku Marine Le Pen jsou jasným důkazem strachu mocenských struktur EU z jejího úspěchu. Hnutí SPD je členem a pevnou součástí politické frakce parlamentních vlasteneckých stran Evropa národů a svobody (ENF), kterou vede paní Marine Le Pen.

3.) Hnutí SPD odsuzuje předvolební politické divadlo, které uspořádal ministr Zaorálek okolo osvobození pana Jaška ze Súdánu. Ve skutečnosti Súdánci českého vězně již od podzimu 2016 nechtěli. Tomio Okamura o případu již vloni informoval Sněmovnu a za hnutí SPD žádal, aby se česká vláda spolu s Bruselem postavily za svého občana. Když odpovědí bylo mlčení, navštívil Tomio Okamura s týmem SPD súdánskou ambasádu a po jednání s velvyslancem zjistil, že přestože pan Jašek porušil súdánské zákony, tak Súdán by již pana Jaška osvobodil, kdyby on sám nežádal soud. Súdánský velvyslanec již vloni prohlásil, že pan Jašek tedy dostane přísný trest, ale pak dostane milost a bude vyhoštěn. To, že pan Jašek bude po soudu omilostněn a propuštěn, muselo nejpozději na podzim loňského roku vědět i ministerstvo zahraničí. Namísto toho pan ministr uspořádal velkolepé divadlo, osobně odletěl vládním speciálem do Súdánu a pak spustil teatrální show v České republice. Přitom stačilo panu Jaškovi poslat letenku, kterou by však měla minimálně spolufinancovat nadnárodní organizace, která pana Jaška do Súdánu vyslala. Pan Zaorálek tedy jen zneužil funkci a státní peníze k předvolební kampani ČSSD.

4.) Hnutí SPD konstatuje, že nález Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ) zpochybňující oprávněnost a efektivitu využití asi čtyř miliard korun na ministerstvu zemědělství v rámci dotací na podporu venkova dokazuje zhoubnost dotační politiky EU. Dotace EU jsou přerozdělováním českých prostředků přes neprůhledné projektové řízení Evropské unie. Tyto dotace jsou předmětem korupce a slouží především zájmům tzv. evropské integrace a ne zájmům občanů České republiky. Hnutí Svoboda a přímá demokracie prosazuje trestní a hmotnou odpovědnost politiků a také prosazujeme referendum o vystoupení z Evropské unie.

5.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie oceňuje úspěšnou ofenzívu syrských a ruských vojenských jednotek proti Islámskému státu. Od počátku roku ztratil Islámský stát přes 900 vesnic a měst v Sýrii. Je příznačné, že o této situaci česká mainstreamová média neinformují. Musela by přiznat, že zásah ruských vojenských sil na Blízkém východě byl zcela zásadní pro obrat ve válce s Islámským státem.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice