Sládek (SPR-RSČ): Sviňárna hodná názvu puč a paradoxy doby aneb definitivní zánik demokracie v Česku

13.09.2016 5:34

Prázdniny anebo těsně po nich jsou nejlepší dobou pro provedení puče. Právě tak, jako přepadení nic netušícího pokojného obyvatelstva za úsvitu. Třeba když do bytu vtrhne gestapo, estébáci, exekutoři anebo prostě jen státní úředníci kontrolující co spalujete v kamnech.

Sládek (SPR-RSČ): Sviňárna hodná názvu puč a paradoxy doby aneb definitivní zánik demokracie v Česku
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Sládek

Opět se ukázalo, že toto pravidlo platí a vládně parlamentní Banda 6 a dvou půlek toho také využila. Ve vší tichosti, bez jediné zprávy v médiích byl v parlamentu schválen zákon, jaký by si troufli komunisté, tak leda v únoru 1948 a někdy počátkem padesátých let. Rozhodně ne později. Novelizace zákona o politických stranách a o volbách je založena na dominantním postavení parlamentních politických stran, pro jistotu vyjmenovávám všechny, kdo se na této sviňárně svým hlasováním podíleli – ČSSD, Hnutí ANO, KDU-ČSL, ODS, TOP 09 a Nezařazení.

Jedině KSČM a Úsvit byli proti.

To je první paradox. Jak to, že současní komunisté dokonce hájí demokracii proti svým bývalým spolustraníkům?

Že sociální demokraté a Babišovci hlasovali pro totální zničení demokratického systému, nepřekvapuje. Bohužel nepřekvapuje ani to, že hlasovaly vysloužilé prostitutky ze strany, která se zcela omylem nazývá křesťanskou. TOP 09 kráčející do politického hrobu by za trochu naděje posloužila komukoliv. Povšimnutí si zaslouží takzvaní Nezařazení. Do této skupiny poslanců, kterých je málo na to, aby si mohli založit klub, a vylepšit si rodinný rozpočet totiž patří největší tlučhubové, kteří mají před mikrofonem, případně na mítinku plná ústa přímé demokracie, svobody a boje proti přivandrovalcům. Byli to totiž právě oni, kdo svojí nepřítomností nebo předstíranou pasivitou umožnili vládní koalicí protlačit sněmovnou bez větších problémů výše zmíněnou sviňárnu.

To je druhý paradox. Navrch huj, vespod fuj. A nejlépe v orientálním balení.

O co v těch novelizacích jde. Podrobnosti jsou již na našem stranickém facebooku, kde je lze, ale nejspíše až po požití několika Ibalginů, případně prášku na tlak nastudovat. Jinak totiž hrozí všechny náhlé mozkové i srdeční příhody, alespoň u lidí přemýšlejících a inteligentních. Toto nebezpečí rozhodně nehrozí těm, kdo jsou i po třech letech zmámeni recyklovanou koblihou, případně u skalních voličů ČSSD a ODS.

V podstatě jde o to, že všechny politické strany budou uvrženy do područí a vydány na milost a nemilost komisi složené ze zástupců parlamentních stran na dobu šesti let. Tato komise bude rozhodovat o tom, zda jsou v pořádku příjmy i výdaje. Bude posuzovat – světe div se – i účelné vynaložení prostředků na volební kampaň. Takže naše strana je již nyní v problémech, protože jednou z největších položek je palivo pro automobil. Komise určitě usoudí, že jezdit denně stovky kilometrů je neúčelné anebo že bylo možné použít veřejnou dopravu. Proč by politik měl jezdit za svými voliči, když stačí, aby je několikrát týdně oslovil z televizní obrazovky. Že pro Republikány žádná televize neexistuje? To je jejich věc.

Komise může zpochybnit i množství letáků, třeba jenom proto, že se jí a jejímu partajnímu vedení nebude líbit obsah letáků, protože kritizuje vládní politiku.

Tato komise bude moci na půl roku zadržet veškeré prostředky politické strany. Půl roku bez jediného haléře znamená naprostou nečinnost a poškodí volební kampaň, kterou zvláště neparlamentní strany a v našem případě stoprocentně musí dělat nepřetržitě, aby tak nahradily neexistující prostor v médiích.

Zároveň se zákonem, který umožní zlikvidovat jakoukoliv opozici, si nezapomněli „zákonodárci“ přilepšit. Tedy umožnit parlamentním stranám dostat nejen příspěvek za volby, ale dále tunelovat státní rozpočet, tedy vykrádat vaše kapsy. Tentokrát formou příspěvku na neziskovou organizaci zřízenou politickou stranou. Tedy další koryta pro stranické funkcionáře a jejich rodinné příslušníky. Vyjádřeno čísly. Pokud například parlamentní strana dostane za volby 100 milionů, dalších 10 milionů jí ročně přiteče na činnost neziskovky. Samozřejmě vláda ani parlament peníze nevydělávají, oni jenom vykrádají kapsy spoluobčanů.

A to je třetí paradox. Jiné zadupat do země a sami sobě si přilepšit.

Z hlediska této zatím poslední, určitě přijdou i další, sviňárny vládně parlamentní Bandy 6 a dvou půlek, mne hrozně mrzí, že se neparlamentní strany včetně všelijakých hnutí a straniček nebyli schopni sjednotit do krajských voleb. To byla ideální příležitost jak zachránit poslední zbytky demokracie v naší zemi a jak nastoupit cestu k jejímu obnovení a svržení vládnoucí garnitury. Bohužel tato příležitost nám protekla mezi prsty jenom díky neukojeným a přehnaným ambicím jedinců, kteří mají sice pramalé schopnosti vést a tvořit, zato obrovsky zbytnělé ego naprosto neschopné podívat se na sebe s alespoň nepatrným odstupem.

A to je čtvrtý paradox. K zániku demokracie významně přispěli svojí malicherností a neschopností i ti, kdo by měli být jejími nejzapálenějšími obhájci.

Málokdo si uvědomuje, že dříve Československo, nyní Česká republika jsou laboratoří, kde se vždy nejdříve zkouší různé postupy manipulace veřejným míněním a manipulace masami. Jsme skutečně takovou laboratoří, kde se zkouší metody, doba a dávkování jedu tak, aby bylo možné na základě těchto zkušeností obdobně postupovat i u jiných národů. Přitom konečným cílem těchto pokusů je totálně zničit národy Evropy, vytvořit z lidí poslušnou, šedou a beztvarou masu.

A to je pátý paradox. Nevědomky, ale hlavně svojí opatrností až zbabělostí a nezájmem o věci veřejné sloužíme těm, kdo nás naše sousedy chtějí zničit.

Jenom to, o čem jsem se již zmínil, by před lety stačilo k zažehnutí nové revoluce. Postupně ordinované dávky jedu, které z oběti zločinu, v tomto případě lidu České republiky udělali mátohy bez jiskry a zájmu o dění kolem nesou svoje ovoce. Lidé jsou již natolik otupělí a lhostejní, že nějaká změna, nějakého zákona, ještě k tomu o politických stranách, které nemá nikdo rád, o volbách, ke kterým stejně nikdo nechodí, nezažehla ani jednu jedinou myšlenku nebo pochybnost o tom, co se vlastně v naší zemi děje. Většina mávne rukou a řekne dobře jim tak. Přitom si neuvědomí, že tyto změny zákonů nejsou namířeny, proti těm, kdo tady vládnou již více než půl století, případně s lehkou generační obměnou jako třeba u Bendů, Dienstbierů, Pelikánů, Babišů a jim podobných, ale jen a jen proti všem občanům naší země. Umožňují totiž zabetonování současné vládnoucí garnitury na věčné časy. To se ovšem projeví nejen nějakou arogancí, protože již lidi nebudou potřebovat ani při volbách (stačí, když se půjdou poslanci a jejich rodinní příslušníci zvolit sami), ale především dalším zbídačováním lidí, nekontrolovaným přílivem přivandrovalců a likvidací všem práv a svobod.

Zůstane jenom totální společnost založená na otrocké práci bezprávné masy, která zajišťuje pohodlný život hrstce vyvolených.

A to je poslední paradox. Musím parafrázovat jednu populární píseň. Za co, pane bože za co, trestáš tento chudý lid – odpovídám ZA BLBOST. A ještě jednu hlášku z rádia, samozřejmě soukromého: Přivandrovalci sem prý nechtějí proto, že jíme vepřové a vládnou nám svině. Tentokrát jim musím dát na pravdu.

P. S. Nebudeme se se stížností obracet na prezidenta republiky. Počkáme, zda tento návrh projde celým schvalovacím procesem a poté ihned podáme ústavní stížnost. A to i s podpisy každého rozumného občana tohoto státu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce