Sládek (SPR-RSČ): Zpráva o stavu Evropské unie Jeana-Clauda Junckera, neoficiálního prezidenta EU

17.09.2016 16:29

Stručně do úvodu. Tak plytký, bezobsažný a doslova ubohý projev bych si já osobně nedovolil přednést na návsi ani té nejzapadlejší dědiny v pohraničí. Koneckonců by se mi něco tak ubohého nejspíše nepodařilo ani vymyslet.

Sládek (SPR-RSČ): Zpráva o stavu Evropské unie Jeana-Clauda Junckera, neoficiálního prezidenta EU
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Sládek

Celým projevem ovšem prolínalo jako červená nit téma komunistické internacionály. Musíme být sociálně spravedliví, musíme odstranit sociální rozdíly, za stejnou práci musí dostat lidé stejně zaplaceno, kdekoliv v Evropě. Životní úroveň musí být stejná taktéž na každém konci kontinentu. To zní velmi hezky, jak to chce ale pan Juncker zařídit již neřekl. Jsem také pro to, aby i naši důchodci pobírali třeba 40 tisíc korun a mohli se plně věnovat svým zálibám a podzim života se stal jednou z nejlepších částí života. Místo toho, aby počítali každou korunu ve strachu, že nebudou mít na potřebné léky, natož na jídlo.

Základním předpokladem pro takový hospodářský růst je totiž likvidace Evropské unie a tím pádem páně Junckerova fantasticky placeného bydla. Při vstupu do EU měla každá nová země právo obsadit v Bruselu odpovídající počet míst v tamní byrokracii, od uklízeček přes řidiče až po referenty, ředitele, atd. Odhlédněme od toho, že bez výběrového řízení byla tato místa obsazena rodinnými příslušníky a známými současné vládnoucí garnitury. Jde o to, že i uklízečka má 70 000 korun měsíčně plus mnoho dalších výhod včetně umístění dětí do luxusních školek a škol, což potomkům bruselské uklízečky zajišťuje obrovskou výhodu oproti všem dětem, kterým se dostává jen stále mizernějšího vzdělání zde u nás doma.

Do Evropské unie odvádějí členské země obrovské příspěvky, ze kterých většinu spotřebují právě ty vyžírky v Bruselu a ve Štrasburku. To málo, co zbude, potom putuje sice zpět do jednotlivých členských zemí, tedy i do naší republiky, ale tady to rozkradou opět ti stejní, jako v Bruselu. Příkladem je dotační podvod, kdy si Babiš peníze z Evropského programu pro rozvoj drobného a středního podnikání ulil, pardon přesměroval desítky milionů do Agrofertu respektive svého soukromého vlastnictví. Přesně tak, mluvím o Čapím hnízdě. Mimochodem, dozvěděli jste se, jak to s touto kauzou dopadlo. Samozřejmě zameteno pod koberec. Jak jinak, když je tím podvodníkem a zlodějem nejbohatší člověk v ČR a místopředseda vlády.

Dalším bodem jeho programu byla společná evropská armáda. Dříve nebo později se lidé budou bouřit. Potom se taková armáda bude hodit na potlačení nepokojů. V Evropě neexistuje totiž pojistka, kterou mají ve své ústavě Spojené státy americké, totiž, že americká armáda nesmí být použita na území Spojených států. Tady taková pojistka není, a proto je jediným účelem zřízení evropské armády právě boj proti vlastním občanům. Vzhledem ke svému účelu se jistě Bruselu podaří vyždímat z členských zemí dostatek peněz na její vybudování. Konec konců vždyť jejím účelem bude kromě Bruselu i chránit kolaborující vlády a parlamenty proti jejich vlastním spoluobčanům.

Neméně prostoru ovšem věnoval neoficiální prezident EU velebení své milenky, jakési neoficiální ministryně zahraničních věcí opět EU. Pěkně se nám to v tom Bruselu peleší.

Evropská unie musí být zničena. A to bezodkladně

A volání po dalších a dalších penězích pro Brusel. Jak jinak si vysvětlit požadavek na zřízení dalších a dalších fondů na všechno možné i nemožné. Nemá význam vyjmenovávat jednotlivé návrhy na zřízení nových nebo posílení stávajících fondů. Víme všichni, že miliardy tekoucí z našich daní do Bruselu jsou vždy spotřebovány bruselskou byrokracií, vynaloženy na obskurní, podvodné projekty, nebo přímo spláchnuty do nějaké černé díry, jako je to třeba v nekonečné pomoci Řecku anebo přivandrovalcům. Zaujal mne však nový fond, který by měl umožnit tisícovce mladých lidí, aby se mohla přesouvat z místa na místo tam, kde je zapotřebí pomoci. Pokud se jedná třeba o pomoc lidem postiženým zemětřesením v Itálii, mohli bychom jenom souhlasit. Pokud se ovšem jedná o uklízení fekálií v přivandrovaleckých táborech, nebo stlaní postelí a úklid záchodů v ubytovnách pro přivandrovalce? Vystavovat mladé lidi nebezpečí infekčních nemocí, drog, znásilnění a jiným národním zvyklostem přivandrovalců a ještě za naše peníze? To snad ani Juncker nemůže myslet vážně. Pokud ano je to deviant s neobolševickými manýry, kterého je třeba odstranit dříve, než se z něho stane vrchní velitel evropské armády a dá jí pokyn k útoku proti nám všem.

Projev jsem již charakterizoval hned v úvodu, proto jen závěrečné konstatování. Konečně soudím, že Evropská unie musí být zničena. A to bezodkladně, dříve, než ona zničí národy Evropy a tím Evropu samotnou.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky