Štěpánek (ANO): Primitivní a nepravdivé ataky ze strany Parlamentních listů

24.02.2017 19:34

Informace pro zastupitele

Štěpánek (ANO): Primitivní a nepravdivé ataky ze strany Parlamentních listů
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Milé kolegyně,
Milí kolegové,

rád bych vás všechny, protože vám všem dozajista na hlavním městě a kvalitě života Pražanů záleží, informoval o dění kolem Pražské energetiky. Důvod je jednoduchý, abyste pochopili primitivní a nepravdivé ataky namířené vůči mé osobě ze strany Parlamentních listů.

V energetice pracuji celý svůj profesní život a troufám si říci, že jí opravdu rozumím. Pokud jsem se tedy určitou shodou okolností stal členem či předsedou kontrolního orgánu Pražské energetiky, tak jsem se přirozeně začal zajímat také o některé kroky managementu nebo činností, které samozřejmě ovlivňují cenu pro koncové uživatele. A ta je podle některých analýz na stejné úrovni, jako třeba ve Vídni, i když by logicky měla být díky velké domácí produkci podstatně nižší.

Tento fakt nakonec vyústil vedle řady anonymních a nepravdivých informací k publikování fotografií "zamýšleného" staršího muže a záměrně zcela bez mého vyjádření. Navíc s naprosto nesmyslnými částkami, které údajně odčerpávám z veřejných peněz. Principiálně budu tuto mediální záležitost řešit příští týden právní cestou.

Chtěl bych vás všechny ujistit, že v této své snaze nepolevím, protože za svoji kontrolní činnost ručím svým veškerým osobním majetkem, který s politikou neměl nikdy nic společného.

Hezký víkend
Jaroslav Štěpánek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…