Svobodní a Soukromníci chystají akci "Za svobodu podnikání"

15.07.2015 16:49

V Praze se včera sešli zástupci Strany svobodných občanů a Strany soukromníků v ČR a jednali spolu o uspořádání hromadné veřejné demonstrace středopravicových demokratických stran a dalších profesních uskupení a organizací.

Svobodní a Soukromníci chystají akci "Za svobodu podnikání"
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Akce se uskuteční v Praze ve středu  28. října 2015 cca od 14 do 16 hod. v horní části Václavského náměstí. O přesné podobě rozhodne společný organizační výbor. Cílem je oslavit státní svátek, ale zároveň kriticky poukázat na kroky současné vlády, které ztěžují život a podnikání živnostníkům a drobným podnikatelům - jako jsou EET, zákaz kouření v restauracích, kontrolní hlášení k DPH a další byrokratické překážky podnikání.

Svobodní a Soukromníci vyzvali i další parlamentní i neparlamentní strany a další subjekty k účasti na akci a pomoci s její organizací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy