Szczyrbová (kandidátka ND): A dost! Je nejvyšší čas zastavit rozpínavost USA a NATO v ČR!

02.10.2016 20:37

Drzost, arogance a agresivita USA, NATO a jejich poskoků v České republice již skutečně nezná mezí. Každý den jsme varováni před obrovským nebezpečím, které nám údajně hrozí z Ruska. Je však skutečně Rusko pro Českou republiku takovou ohromnou hrozbou, jak se nám snaží mnozí namluvit? Podívejme se proto raději na aktivity USA a NATO a udělejme si sami obrázek.

Szczyrbová (kandidátka ND): A dost! Je nejvyšší čas zastavit rozpínavost USA a NATO v ČR!
Foto: narodnidemokracie.cz
Popisek: Národní demokracie, logo.

Začnu ze široka. Americké elitní vojenské jednotky byly loni (v roce 2015) přítomny v 70-ti procentech zemí světa, tedy v rekordních 135 zemích! V posledních dnech Bushovy vlády to bylo v “pouhých” šedesáti zemích. Pro začátek velmi zajímavé srovnání – viďte pane prezidente Obamo, nositeli Nobelovy ceny míru!

Američané jsou se svým “vývozem demokracie” (podle úsloví “účel světí prostředky”) zodpovědni v posledních několika letech za rozvrat fungujících států, jako byly např. Afghánistán, Libye, Irák či Sýrie. Důsledky destabilizace celého tamního regionu dnes nemusí nést USA (pachatel), ale Evropa, a to v podobě migrantské krize.

O skutečnosti, že USA podporují teroristické skupiny včetně tzv. Islámského státu, již dnes snad nikdo soudný a rozumný nepochybuje. Tuto skutečnost USA nepřímo potvrdily i tím, že nezveřejnily informaci o smrti příslušníků (nejenom) americké armády v Sýrii, a to v bunkru přímo v centru územní ovládaného frontou an-Nusra, která je napojená na al-Kájdu. Sofistikované rakety na tento bunkr vypálila ruská fregata. Američané a mainstreamová média tuto informaci vůbec nezveřejnili, nepopřeli a ani nevyvrátili. Ono by se totiž asi velmi těžce vysvětlovalo veřejnosti, co v tom bunkru v centru Aleppa Američané dělali.

Americká “ochrana” České republiky

Přejděme však k letošnímu roku v České republice a vezměme to chronologicky:

1. “Spanilá jízda” amerického konvoje přes území České republiky na cvičení Saber Strike – 27. – 30. května 2016. Při této “návštěvě” nám zde milí američtí vojáci údajně složili zbraně a munici ve Vyškově a Přáslavicích – viz tento článek, který vřele doporučuji přečíst. Že by snad šlo o přípravu budování americké vojenské základny v ČR? Nebo snad o přípravu na český Majdan, kdyby volby náhodou nedopadly podle plánu?

2. Cvičení Ample Strike 2016, které se konalo od 30. 8. do 20. 9. na území ČR!!! Účastnilo se jej 1500 vojáků ze 17 členských a partnerských států NATO. USA samozřejmě nemohly chybět.

3. Cvičení Sky Soldier II, které probíhalo od 26. 9. do 30. 9. Společně trénovali pouze Češi a Američané v Ralsku.

Samozřejmě nemohu zapomenout ani na přelety těžkých amerických bombardérů nad ČR v rámci cvičení Ample Strike (zdroj) a také na plánované přelety obřích amerických špionážních dronů Global Hawk nad ČR (zdroj). Tyto špionážní drony jsou velké jako dopravní letadla, létají výše než běžná dopravní letadla, a přesto dokáží zachytit třeba telefonní hovory nebo toky dat na zemi. Pokud byste předpokládali, že česká vláda bude hledat způsob, jakým těmto přeletům zabránit, pak budete na velkém omylu. Česká vláda totiž hledá způsoby, jak tyto přelety umožnit.

Ruská hrozba

Dnes, tj. v neděli 2. října 2016 byl Českou televizí odvysílán pravidelný pořad Otázky Václava Moravce, ve kterém se snažil čestný předseda TOP 09, Karel Schwarzenberg, přesvědčit český národ o hrozbě, která přichází z Ruska. Rusko je přeci tak agresivní, rozpínavé, má snahu zabírat a obsazovat jiné státy či přinejmenším regiony a oblasti. A navíc – v jeho čele přeci stojí ten obávaný Putin!

V reakci na toto bych se tedy ráda zeptala nejenom pana Schwarzenberga, ale i České televize a Českého rozhlasu, jako veřejnoprávních institucí, kde tady v České republice vidí ty RUSKÉ vojáky?

Prosím, ukažte mi ty RUSKÉ konvoje projíždějící celou ČR!

Prosím, ukažte mi ty RUSKÉ vojáky, kteří nacvičují s těmi českými možný útok na některý z tzv. západních států!

Prosím, vysvětlete mi, proč bez jakéhokoliv varování musím i v odlehlé Karviné snášet nízký přelet bojových letounů L-159 Alca (29. září 2016)! To snad byli RUSOVÉ? Ne, nebyli! To byly letouny Armády ČR, které se účastnily společného cvičení se Slováky, Poláky a pravděpodobně i Američany.

Je čas říct: “DOST!”

Ze všech informací, které mám k dispozici, vyvozuji pouze jedno jediné. JE ČAS ŘÍCT: “DOST!” Česká republika se musí znovu stát suverénním a sebevědomým státem. Představitelé ČR nemohou dále vystavovat občany jakékoliv hrozbě. Není možné, aby vláda ČR dále schvalovala přejezdy amerických konvojů či nechávala monitorovat americkými špionážními drony činnost českých občanů, jejch telefonáty či e-maily, včetně mapování České republiky americkými bombardéry.

Jediné nebezpečí, které v současnosti České republice hrozí, přichází ze Západu, z USA. Rusko pro Českou republiku a její občany není hrozbou. Čím dříve si toto uvědomíme, tím lépe pro nás všechny bude.

Změňte situaci

Již za pár dnů (7. – 8. 10. 2016) budeme mít možnost zvolit si představitele, kteří nás budou zastupovat na úrovni krajů. Ačkoliv se může zdát, že jde o bezvýznamné volby, není tomu tak. Kraj se může angažovat i v těchto záležitostech. Proto neváhejte a přijďte volit!

Ing. Karin Szczyrbová

  • ND
  • členka Národní demokracie
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…