TOP 09: Děkujeme všem voličům i kandidátům

11.10.2014 18:45

Vedení TOP 09 děkuje svým voličům za účast ve volbách do zastupitelstev obcí i do Senátu.

TOP 09: Děkujeme všem voličům i kandidátům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

„Jsem potěšen, že tentokrát přišlo k volbám více lidí... Nevíme ještě konečné výsledky, ale je na čase, abych poděkoval všem voličům, že šli k volbám. Samozřejmě mě nejvíce těší ti, kteří hodili hlasy TOP 09, to je samozřejmé...Teď musíme počkat, jaký bude konečný výsledek,“ uvedl předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

„Připojuji se k poděkování voličům pana předsedy za důvěru. Velmi rád bych také poděkoval našim kandidátům (i těm z řad nestraníků), kteří šli do komunálních a senátních voleb, aby prosazovali jasně čitelné hodnoty. Strana TOP 09 může být někomu sympatická a jinému nesympatická, ale vychází z hodnotových principů, je čitelná a je nositelkou konzervativních hodnot. Je jasné, co budou naši kandidáti prosazovat a čemu budou naopak bránit. Chci je ujistit, že v TOP 09 budou mít odborný servis,“ řekl Miroslav Kalousek.

„Dovolte mi, abych poděkoval voličům. Účast přes 50% znamená, že se nenechali otrávit antikampaní,“ dodal lídr kandidátky na primátora hlavního města Prahy Tomáš Hudeček.

„Věříme v dobrý výsledek ve městech a samozřejmě nám záleží na výsledku v Praze, kde bychom rádi obhájili prvenství. Doufám, že si udržíme pozice, které jsme získali v komunálních volbách před čtyřmi lety,“ řekl po příchodu na štáb první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).