Vích (SPD): Poznávací zájezdy migrantů do Evropy - all inclusive

26.07.2016 10:00

Současná bezprecedentní islamizace Evropy přináší jednotlivým pracovním odvětvím zajímavou možnost levného výdělku hrazeného rozhazovačným státem a daňovými poplatníky.

Vích (SPD): Poznávací zájezdy migrantů do Evropy - all inclusive
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Radovan Vích (SPD)

Obyvatelstvo migrovalo vždycky. Kromě otroků, nevolníků za feudalismu a komunismu. To, že obyvatelé nemohli cestovat a přinášet domů nové objevy a technologické postupy ve svých důsledcích způsobilo, že systém zastaral a hospodářství nebylo schopno technologicky konkurovat ostatním. Když inženýři nemohli do Anglie, Francie a Ameriky na zkušenou, tak v takovém regionu mohli za nějaký čas tak akorát pást krávy. (Kolben si přivezl znalosti z Ameriky a rozjel prosperující průmysl). Teprve nevolníci za bolševiků přivedli celý tento průmysl cu grunt.

I moji předci se stěhovali. Nejdříve před Hitlerem ze Sudet a v rámci Benešových dekretů zase zpátky po jejich odsunech v „dobytčácích“ v rámci osidlování pohraničí. Ale to, co se děje v současné době nemá v moderní historii obdoby. Neštěstím je, že tyto masové a bezplatné poznávací zájezdy jsou dovolenou snů: Tak třeba neplatí ubytování, výběr ze tří jídel, zdravotní péče a léčba nemocí (o kterých se dnešní medici v civilizovaném světě učí již pouze z knih a obrázků)  jsou grátis. Jenom zdravotní prohlídky bez léčení stojí prý řádově okolo 6000,- Kč. Pokud dnes jdete k lékaři bez průkazky pojištěnce tak máte smůlu. Oni ji ale nepotřebují, protože stát to za ně uhradí. Ano, ale z peněz nás daňových poplatníků. Internet a 220V zásuvky na nabíjení smartphonů samozřejmostí a k tomu sportovní vyžití. Který český důchodce má rok ubytování a výběr ze tří jídel zdarma? Odejít prý musí až více jak po pěti stech dnech. V Německu dostávají neuvěřitelné kapesné 800 euro na měsíc. To je víc než dva slušný důchody pro Čechy. Kolik dostávají kapesné u nás je asi tajné. Někde problesklo, že 9 200,- Kč (neověřeno).

Tento způsob podnikání odstartoval změny i u nás. Vyrojilo se hned mračna tak zvaných „ziskovek“ co se tváří jako „neziskovky“, které pod záminkou starosti o nelegální imigranty (pod záminkou politické korektnosti je nazývají uprchlíky, azylanty atp.) ždímou z národní kasy ne jen miliony ale hned miliardy. Jak k takovým flekům přišli? Nevím nic o tom, že by na Úřadech práce byly nabídky na obsazení míst ředitelů a expertů na starost o tuto sortu. Jak to, že si nic nemusí emigranti odpracovat? Proč za jídlo třeba něco nepostaví a nepokračují jako za Karla IV.,  na stavbě „Hladové zdi” na Petříně. Myslím, že by ihned odpadlo 95 procent těchto illegálních imigrantů a vyznavačů koránu. Tím pádem bychom mohli vyřadit z činnosti asi 95 procent imigračně-parazitních úředníků. Každý imigrant v nové zemi než zvládl jazyk tak myl nádobí. Nutno dodat, že kdysi. Ať je také zveřejněn počet imigrantů, kolik jich do Čech přijede a začne hned pracovat. Kolik se jich hned zapíše na Úřadech práce jako čekatelé na zaměstnání? Poslední zprávy udávají, že si vláda objednala více než 3 tisíce vyznavačů proroka Mohameda nemluvě o Zákonu na slučování rodin. Anebo zaplatit 8 000 Euro výpalné za to, že si je nevezmeme v rámci přerozdělovacích kvót EU. To jednomu hlava nepobere. Taky by mě zajímalo, kde berou Ministři vnitra a obrany peníze za přesčasy a zásahy při zvýšených bezpečnostních opatřeních kdykoliv, kdy se nějaký frustrovaný islamistický pomatenec na západ od naší kotliny rozhodne teroristickým útokem „odejít za huryskami“.

A co teprve stomatologové?! Kdokoliv z nich u stomatologa otevře ústa, tak vyšetřujícího musí polít mrtvolný pot. Ti doktoři co se k tomu dostanou, se finančně zahojí. Kompletně vydlážděná ústa na několikrát a zřejmě nikoliv pouze amalgámovou plombou. Jeden Eritrejec bude finančně lepší než vyhrát ve sportce třeba třetí cenu. Nemusí se ani sázet. Za pár měsíců bude zima. Přibudou polštáře, peřiny. Asi nikdo z nich nepřijel se zimníkem, válenkami, beranicí a rukavicemi. Dodavatelé se možná mezi sebou porvou. Dodavatelé téměř všeho. Nebo už je všechno mezi kamarády dohodnuto a rozděleno? To je zbrusu nový  a luxusní průmysl. Ovšem běda těm, kdo by nám tento kšeft chtěl zkusit kazit!

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…