Vítek (Patrioti): Bludní Evropané v islámském moři

04.01.2015 17:51

Muslim se v souladu se svou indoktrinací islamofašismem považuje za nadřazeného. Islám má propracovaný koncept povinného otroctví nemuslimů, kteří žijí na území ovládaném islámem. Mimochodem to je každé území, kde stojí alespoň jedna mešita.

Vítek (Patrioti): Bludní Evropané v islámském moři
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

Evropu pak považují za Eldorádo, kde je jim proti nevěřícím dovoleno téměř cokoliv. Dokonce tak projevují svou zvrácenou zbožnost ( znásilňování atd.). To je jeden z hlavních důvodů obrovské kriminality muslimů v Evropě. V nepoměru nejen k celé populaci toho kterého evropského státu, ale i v nepoměru k imigrantům jiných vyznání. Horší než muslim v armádě Islámského státu, je pro nás dnes především ten, který se už naučil využívat našeho systému proti našim právům. Druhé nebezpečí vyjádřím příslovím: "poturčený hoší turka".

ISIL je pro svět asi taková hrozba jako Severní Korea... opravdová hrozba jsou ty rostoucí miliony spících muslimů v Evropě, to je a bude spolu s přirozenýmm úbytkem nativního obyvatelstva největší problém Evropy budoucnosti. Takovou Evropu chceme předat našim vnoučatům?

Věznice a svátky podle nich

Vězni v Norských věznicích si pravidelně od roku 2009 stěžují na stravu. Prý porušuje jejich lidská práva...Ano, modří už vědí, jedná se o muslimy, kteří tvoří více jak polovinu vězňů v Norsku. Ale to není to nejlepší. Zatímco někteří: (mediálně pojmenovaní jako radikálové a populisti) jim vzkazují, že věznice není dovolená a je tedy i naprosto ekonomicky neúnosné, aby se jim vyvařovalo podle jejich libosti, tak norští socialisté navrhují něco úžasného.......chvilka napětí......navrhují, aby se pro všechny vězně vyvařovalo podle halal menu.

A jedeme dál, v předvečer křesťanských Velikonoc (2013) požádali muslimové v Německu spolkovou vládu, aby zavedla na federální úrovni vedle současných svátků, také islámské sváteční dny, včetně volných dnů.Přijetí muslimských svátků bude "důležitý signál v integrační politice a podporou tolerance v naší společnosti," řekl Aiman Mazyek, prezident Ústřední rady muslimů v Německu, který dále citoval známá slova bývalého prezidenta Spolkové republiky Německo Christiana Wulffa: "Islám patří k Německu."

Nejsmutnější je, že si to děláme nakonec především sami. Oni to salámovou metodou zkusí, ale pak to za ně plynule a mediálně převezmou evropští pseudohumanisté.

Je zajímavé, že se tahnou hlavně do Evropy, i když žijeme pro ně nepřijatelným způsobem,ale full sociální servis je jim tady dobrý.

Přetvářka jako skrytá zbraň

Radikální muslimové vnímají rodící se konflikt mezi islámským světem a Evropou jako ozbrojený džihád neboli válku a snaží se tak využít ve svůj prospěch vše včetně lží, přetvářky a skrývání svých pravých úmyslů za jiné motivy.Islámský koncept přetvářky (taqijja u šíitských muslimů, maslaha u sunnitských muslimů) byla přeteoretizován pro potřeby moderních džihádistů hlavně v době Afghánské války, kdy islámští duchovní nejen oprášili tento koncept, ale moderně jej i zdůvodnili.francouzských tajných služeb je využívání přetvářky ze strany islámských radikálu zásadní taktickou výhodou neboť je stěžované oddělení umírněných muslimů od těch radikálních a i islamističtí agenti se odhaluji velmi ztěžka jak bylo vidět na vrahovi z Toulouse Merahovi, ten na jihu Francie zabil 7 lidí.

Kdo je tady extrémista, fašista?

Jestli se tady někdo chová jako extremista, tak právě muslimští imigranti. Jen si přečtěte co mají napsáno na transparentech, když neustále protestují, že chtějí další a další práva a nejlépe rovnou právní systém Šaria, který by platil i pro nemuslimy. To oni chtějí odstranit demokracii a otevřeně hlásí svou nenávist vůči Židům. Ale tady zjevně není vůle to pochopit.

JIří Vítek, předseda strany PATRIOTI ČR

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…