Vodrážka (ODS): Praha 13 využívá na webu mapu 2GIS

10.08.2016 14:53

Obyvatelé Prahy 13 i další návštěvníci webových stránek městské části www.praha13.cz mohou od srpna využívat k orientaci mapu společnosti 2GIS. Tato mapa poskytuje kvalitní mapový podklad, který je současně velmi přesným informačním systém Prahy, protože je v něm zavedena většina organizací hlavního města. Uživatel tak okamžitě získá u každého objektu také přehled provozoven, firem a organizací, které v dané budově sídlí. Velmi snadné je také zjištění nejefektivnější trasy a dopravního spojení mezi dvěma místy.

Vodrážka (ODS): Praha 13 využívá na webu mapu 2GIS
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Vodrážka

„Mapa je praktickou službou pro naše obyvatele a pomůže jim snadněji najít místa, instituce, obchody nebo služby, které hledají,“ říká starosta Prahy 13 David Vodrážka.

„Věříme, že náš informační systém s 3D mapou Prahy 13 bude pro obyvatele této městské části dobrým pomocníkem,“ dodává Jan Vališ, ředitel 2GIS.

Praha 13 má současně možnost spolupracovat na zkvalitňování informací o městské části, doplňování detailů, zajímavých míst a turisticky atraktivních lokalit včetně fotografií, což zvýší informační hodnotu mapy pro její uživatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…