Volfová (ČS): Bude Ortel osudem země?

01.12.2016 13:40

To, co se strhlo po letošním předávání cen Slavíka, je ukázka toho, jak sluníčková pravda a láska (jinak také nazývaná Havlojdi) má podstatně blíže ke skutečným projevům totalitních společností, než jimi likvidovaný Tomáš Ortel.

Volfová (ČS): Bude Ortel osudem země?
Foto: Archiv Jany Volfové
Popisek: Jana Volfová

 Za pomoci zkorumpovaných a miliardáři vlastněných medií likvidují každého, kdo projeví jen o maličko jiný názor, než je ten jejich jediný správný. Nedávno se přiznal kandidát na prezidenta Franc, že od té doby, co si dovolil ve druhém kole podpořit Miloše Zemana, je prakticky bez práce. Prý za neodbornost, kterou ale prokazují desítky prestižních cen, které získal. Dnes se naše pražská kavárna snaží zničit každého, kdo si dovolí hájit právo občanů poslat svůj hlas tomu, komu chtějí. Lucie Bílá či Lucie Vondráčková se tak stávají další lovnou zvěří, kterou je třeba nejlépe odstřelit, ale ještě před tím přivázat k pranýři a kamenovat. Zato Banga se stává miláčkem národa. Tedy podle medií. Nikoliv podle národa. Ten se naštěstí brání. Zrušený profil skupiny Ortel se po jeho obnovení bleskurychle plní novými fanoušky. Občané píší blogy, kde hájí jak texty skupiny, tak jejich interpreta.  A protože srovnání textů Ortela a Bangy je více než likvidační pro pana Bangu, je třeba i tyhle blogy okamžitě zrušit.

Prostě naše kavárna dnes praktikuje naprosto stejné postupy, jako praktikovali proti svým názorovým odpůrcům nacisti i komunisti. Jen čekám, až bude schválen onen nový cenzorský úřad, že si ve své pravomoci také zřídí převýchovné tábory pro nápravu nás ideově nechápajících věčnou pravdu a lásku.

Už se vlastně vůbec nedivím, že tahle skupina tak moc podporuje islám a běžence, běženci je přeci budou živit zásluhou státních dotací do jejich skvělých začleňovacích agentur a islám má kamenování,  dokonalý způsob, jak se rychle zbavit všech, co mají jiný názor.

Jen pozor dámy a páni kavárníci, abyste si neukamenovali celý národ, on vás totiž ze svých daní živí!

Převzato z profilu.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.