Volfová (ČS): Nejsem xenofobka, chci jen bránit svoji zemi

17.05.2015 6:31

Jen jsem se ohradila proti kvótám a přiděleným migrantům, hned se na mne sesypala vlna pravdoláskařských kavárenských sluníček s tím, že jsem neuvěřitelná rasistka až nacistka.

Volfová (ČS): Nejsem xenofobka, chci jen bránit svoji zemi
Foto: Archiv Jany Volfové
Popisek: Jana Volfová

Nebudu znovu opakovat, že jsem z rodiny německých antifašistů, kteří za své názory skončili v koncentračních táborech. Dokonce jsem dítě emigranta (otec odešel, když mi bylo 10 let), ale po příchodu do Švédska vždy jako ateista respektoval to, že jeho syn začínal školu v kostele a tam si šel i pro vysvědčení. Dnes tato škola nevyvěšuje švédskou státní vlajku, aby neurážela cit muslimských spoluobčanů. Již v době, kdy se schvalovala Lisabonská smlouva, jsem mnohokrát upozorňovala na to, že její největší nebezpečí vidím právě v oblasti migrační politiky. Můj spot k Evropským volbám v burce byl vysmíván a hanoben. A dnes? Dnes, když je vidět, že jsem měla ve všem pravdu, dostávám nálepku xenofobky, rasistky až nacistky. Jinou zbraň už totiž naše sluníčka nemají. Tedy vlastně mají lež v přímém přenosu.

Uklidňují naše občany tím, že těch uprchlíků bude vlastně jen hrstka něco drobně přes 500. Co to je na tak veliký stát. Ale pravda to není. Dovolím si půjčit věty z facebookové skupiny Islám v České republice nechceme, protože sama bych to lépe neformulovala:

Evropská komise dnes představila plán, který mimo jiné obsahuje dva na sobě nezávislé a fakticky nesouvisející body:

1) pilotní program přesídlení přímo ze třetích zemí (např. uprchlických táborů v Turecku) pro 20 000 osob. Z těch by měla ČR nuceně přijmout těch zmíněných cca 500 lidí.

2) zavedení kvót na přerozdělování imigrantů (žadatelů o azyl v EU). Těch bylo za loňský rok cca 650.000 a letos je předpokládáno ještě více. V případě zavedení a předpokládané kvóty pro ČR cca 3%, by to bylo až 20.000-30.000 imigrantů každý rok.

Spousta lidí se nechá zmást číslem 500 v titulcích novin. A vůbec netuší, že těch 500 je kvóta NAD RÁMEC těch, co do EU přijdou nebo připlují přes Středozemní moře …. Těch je cca 650.000 za loňský rok a letos se čeká ještě více. Kvótou 3% pro ČR dostaneme dalších 20.000 lidí. Obě tyto kvóty, jak na přesídlence ze třetích zemí, tak žadatele o azyl, jsou v dnešním dokumentu strategie vydané evropskou komisí. Jenže číslo 500 v titulcích zní “lépe”, než 20.000, že?

Tabulka s “přidělenými procenty” v dokumentu Evropské komise – zde.
Tisková zpráva Evropské komise v češtině – zde.

Takže 30 000 migrantů v prvním roce už je jedno docela velké město. Město, ve kterém se stejně jako dnes třeba v Marseille bude uplatňovat zákon šaria. Město, ve kterém budou chodit ženy zahaleny a de facto budou majetkem svého muže. Město odkud budou odjíždět vzdělaní muslimové podřezávat hrdla nevěřícím do Islámského státu. Město, které bude bezpečnostním rizikem pro celou naši vlast. Nechci si vychovávat budoucí uzurpátory za peníze, které vezmeme ze sociálních fondů. Tedy peníze na léčení našich dětí, důchody našich seniorů, financování sociálních programů pro zdravotně postižené. Ano klidně budu i xenofobka a nebude mi vadit žádná nálepka, když byť nepatrným dílem přispěji k tomu, abychom svoji zemi předali svým potomkům jako zemi univerzit a katedrál, zemi stojící na křesťansko- židovsko-antických tradicích a hodnotách, tak jak jsme jí převzali od svých prarodičů a rodičů.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

20:01 Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.