Vostrá (KSČM): Spousta slov a „skutek utek“, pane ministře

22.08.2014 9:30

Čím dál více představitelům států Evropské unie dochází, že ekonomické sankce vůči Rusku nemají žádný smysl. Nevedou k žádnému cíli, ostatně není příliš jasné, k jakému by vůbec měly vést. Přinášejí akorát ekonomické potíže pro naše podnikatele a firmy, které za nic nemohou.

Vostrá (KSČM): Spousta slov a „skutek utek“, pane ministře
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Naše vládní koalice dává zatím pouze knížecí rady a s žádnou pomocí našim zemědělcům a potravinářským firmám nepočítá. Zvláště nehorázné bylo arogantní prohlášení ministra zemědělství Mariana Jurečky, který v souvislosti s logickým odporem k sankcím považuje naše občany za „připodělané uplakánky“.
 
Očekávala bych spíše, že vyrazí do krajů mezi podniky, které mohou sankce postihnout, a bude se snažit monitorovat možné dopady, které mohou například ohrožovat i pracovní místa. Očekávala bych také, že případně nabídne pomocnou ruku v rámci možností svého rezortu, potenciálně vlády. Ale očekávala bych zjevně příliš. Pan ministr Jurečka zřejmě není schopen ničeho jiného než výkřiků. Zemědělci a potravináři? Na ně ve svém křiku zapomíná.
 
Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…