Poslední příspěvky z profilů

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ivan Ohlídal
Ivan Ohlídal byl položen dotaz

další analýza

Dobré odpoledne, přečetl jsem si text, ve kterém kritizujete ministra Dobeše za to, že slučuje organizace ministerstva bez toho, aby k tomu měl připravenou důkladnou analýzu. Analýzy dělá o všem téměř každý ministr a zpravidla to skončí jen tou analýzou. Proč kritizujete ministra, který konečně něco dělá?

Ing. Michaela Šojdrová
Ing. Michaela Šojdrová byl položen dotaz

výlet na Madeiru?

Co je pravdy o výletu na Madeiru? Všichni víme, že Blesk lže jako když tiskne a když už narazí na pravdu, tak ji ještě řádně překroutí, ale článek o výletu na Madeiru zní v podstatě věrohodně. Díky za odpověď

David Rath
JUDr. Jeroným Tejc
RNDr. Petr Nečas
Ivan Ohlídal
Petr Bratský
Jiří Paroubek
Ing. Ivan Fuksa
Česká strana sociálně demokratická
RSDr. Petr Braný
RSDr. Petr Braný byl položen dotaz

dobrovolní hasiči

Dobrý den, pobavila mě vaše paralela mezi vznikem dobrovolných hasičských sborů a KSČ v roce 1921. Když hájíte existenci dobrovolných hasičských sborů jako já, co si myslíte o možnosti, že by na ně lidé mohli sami přispívat a tím je zachovat? Mám na mysli dobrovolné příspěvky, ne další přerozdělování daní.

PeadDr. Ivo Strejček
JUDr. Jiří Pospíšil
JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

patrik.laska@seznam.cz

Dobrý večer pane Pospíšile, od počátku sleduji kauzu na plzeňských právech. Co říkáte současnému vývoji? Zrovna jsem se dočetl, že 3 reformní kantoři rezignovali. Takže bylo všechno zbytečné a v Plzni se budou dál rozdávávat tituli za bakšiš?

PeadDr. Ivo Strejček